Saksalainen turisti auttaa pelastamaan thaimaalaisen miehen hukkumisesta Pattaya Beachillä

Pattaya -

Saksalainen turisti auttoi pelastamaan thaimaalaisen miehen hukkumisesta Pattaya Beachillä.

Sawang Boriboon Pattaya Rescue Team sai ilmoituksen tapauksesta klo 3 lauantaina (20. huhtikuuta).th) Central Pattaya Beachillä.

He ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen tuntemattoman thaimaalaisen miehen, jonka rannan hengenpelastajat nostivat vedestä. Hänet kuljetettiin läheiseen sairaalaan lääkärinhoitoon.

Pattaya Beachin hengenpelastaja Thongchai Teangcharoen kertoi Phuket Expressille, että siellä oli saksalainen turisti, joka tunnistettiin vain Mr. MARTINiksi, 53 ja joka huusi ääneen, että mies oli tajuttomana meressä ja toi ilmoituksen lähellä olevat hengenpelastajat. Rantahengenpelastajat ryntäsivät veteen nostamaan hänet ylös ennen kuin antoivat hänelle välitöntä ensiapua.

Miehen uskottiin olevan koditon mies, Pattayan pelastustyöntekijät lisäsivät toimittajille, mutta oli epäselvää, miksi hän oli ollut vedessä.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.