14-vuotias moottoripyöräkilpailija törmäsi perävaunuun ja kuoli Pattayan alueella

Banglamung -

Teini-ikäinen moottoripyöräkilpailija kuoli törmättyään perävaunuun Banglamungissa.

Banglamungin poliisi sai ilmoituksen onnettomuudesta lauantaina varhain aamulla (29th), Highway 36 Roadilla kansainvälisen koulun edessä Nong Plalaissa.

Pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat paikalle löytääkseen 14-vuotiaan miespuolisen teini-ikäisen ruumiin, jonka nimeä The Pattaya News salasi ikänsä vuoksi.

Hänen selästä löytyi vakava haava. Kilometrin päässä tapahtumapaikalta he löysivät perävaunun, jonka moottoripyörä oli juuttunut auton takaosaan. Kuorma-auton kuljettaja, herra Boonyuen Inkaew, odotti poliisia paikalla.

Boonyuen kertoi The Pattaya Newsille, että tiellä oli noin neljä teini-ikäistä moottoripyöräilijää. Kolme heistä ajoi väärällä kaistalla. Hän kertoi pelkäävänsä törmätä niihin, joten hän siirtyi keskelle valtatietä, mutta yhden kilometrin jälkeen hän tajusi, että oli jotenkin törmännyt yhteen moottoripyöräilijään ja vetänyt pyörän kuorma-autonsa mukana.

Teini-ikäisen ystävät, joita ei myöskään tunnistettu iän vuoksi, kertoivat The Pattaya Newsille, että kuollut teini menetti pyöränsä hallinnan ennen kuin törmäsi kuorma-autoon. Ystävät myönsivät, että teini-ikäiset olivat kilpailleet ilman asianmukaisia ​​lisenssejä tai varusteita. Myös osa moottoripyöräilijistä pakeni onnettomuuspaikalta huolissaan mahdollisista poliisin toimista.

Banglamungin poliisi jatkaa tutkintaa ja harkitsee lisätoimia sekä niitä vastaan, jotka pakenivat onnettomuuspaikalta antamatta apua uhrille ja kuorma-auton kuljettajalle.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.