88-vuotias saksalainen mies putosi kuolemaan Pattaya Mallin pysäköintirakennuksesta

Pattaya -

88-vuotias saksalainen mies putosi kuoliaaksi tavaratalon pysäköintirakennuksesta Pattayalla.

Pattayan kaupungin poliisille ilmoitettiin tapahtuneesta tavaratalossa Central Pattaya Roadilla Nongpruessa perjantai-iltapäivänä noin klo 4 (30. huhtikuuta).th).

Poliisi, pelastuslaitokset ja Pattaya News saapuivat nelikerroksiseen rakennukseen löytääkseen 88-vuotiaan saksalaisen miehen ruumiin maassa makaamassa. (Pattaya News ei pidä hänen nimeään odottaessaan suurlähetystön ja perheen ilmoitusta).

Saksalaisella miehellä oli vaaleanpunainen thaimaalainen henkilökortti ja hän oli ex-pat, ei turisti. Parkkihallin neljännestä kerroksesta löytyi hattu ja sandaalit, jotka ilmeisesti olivat miehen jättämiä.

Tavaratalon teknikko Warachai Tapyai, 40, kertoi poliisille, että kukaan ei nähnyt tapahtumaa suoraan. Kolmas osapuoli kertoi hänelle, että joku oli pudonnut alas rakennuksesta.

Pattayan kaupungin poliisi tarkastaa CCTV-materiaalia. Tässä vaiheessa poliisi kuitenkin uskoi, että saksalainen mies olisi voinut hypätä rakennuksesta.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Phuket Express ehdottaa Thaimaan samarialaisia, joihin pääsee täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/

Samanlainen tapaus sattui myös aiemmin tällä viikolla Phuketissa.

Venäjän kielen opettaja hyppäsi kuolemaan Phuketin tavaratalon pysäköintirakennuksesta.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.