Pattaya-baarin omistajia varoitettiin väärennettyjen henkilötodistusten käyttämisestä

Pattaya, Thaimaa-

Asianomaiset viranomaiset ovat varoittaneet Pattayan baarien omistajia, että tällä hetkellä monet ihmiset käyttävät väärennettyjä henkilöllisyystodistuksia saadakseen töitä baareissa ja päästäkseen niihin asiakkaina.

Asiakkaana baariin tai yökerhoon pääsyn laillinen ikä on 20 vuotta ja alkoholin tarjoamisen lakisääteinen ikä on sama, vaikka yli 18-vuotiaat voivat työskennellä joissain tehtävissä yöelämän paikoissa, kuten kassalla tai piikalla, mutta eivät ehdottomasti voi palvella tai juoda alkoholia. .

Viime aikoina on käytetty hienostuneita väärennettyjä henkilötunnuksia sekä huijauksia, joissa asiakkaat näyttävät väärennettyjä henkilötunnuksia mobiililaitteissaan päästäkseen baareihin ja yökerhoihin, poliisi kertoo.

Yritysten omistajia kehotetaan hyödyntämään useita ehkäiseviä toimenpiteitä estääkseen alaikäisten pääsyn yökerhojen palveluihin tai hakemasta sieltä töitä, kuten turvahenkilöstöä, joka on koulutettu tunnistamaan väärennetyt henkilötodistukset ja skannaamaan henkilökortteja.

Epäselvissä tapauksissa yritysten omistajien tulee kieltää pääsy tiloihinsa tai mahdollisesti ryhtyä oikeustoimiin, varoittavat Pattayan viranomaiset.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/