Hämmentynyt nainen kiipeämässä korotettua kylttiä kävelykadulla huolestuttaa Pattayan turisteja

Pattaya -

Hämmentynyt mielisairaus pelotti turisteja Pattaya Walking Streetillä tänään kello 1 yöllä onnistuttuaan jotenkin kiipeämään korotetulle mainostaululle. 

Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastajat vastasivat 28. huhtikuuta ilmoitukseen, jonka mukaan nainen oli kiivennyt Mota Tailor -liikkeen korotetulle mainostaululle Walking Streetillä Etelä-Pattayalla. Tämän jälkeen he menivät paikalle estämään naista loukkaamasta itseään.

Monet turistit sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset kokoontuivat liikkeen eteen huolestuneena naisesta, kun tämä roikkui vaarallisesti kyltissä. Pelastusryhmä saapui paikalle, ja epäonnistuneiden neuvottelujen jälkeen he päättivät kiivetä kolmanteen kerrokseen ja sitoa hänet köydellä ja kaataa hänet turvallisesti alas katsojien suosionosoitusten keskellä.

Nainen tunnistettiin 39-vuotiaaksi neiti W:ksi (koko nimi ei julkistettu), jolla on Thaimaan kansalainen. Hänen sukunimensä salattiin, koska pelastajien mukaan hän on mielisairaus thaimaalaisen mielenterveyslaitoksen Srithanyan sairaalan henkilötodistuksen perusteella.

Nainen kuljetettiin kadulta rauhoittumaan. On epäselvää, onko hänellä huoltajia ja miksi hän kiipesi kyltille, koska hän ei vaikuttanut itsetuhoiselta, vaan vain järkyttyneeltä. Nainen palautettaisiin psykiatriseen sairaalaan.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!

Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.