Central Pattana käynnistää 190 bahtin pikabussipalvelun kolmen Pattayan ja Bangkokin ostoskeskuksen välillä

Pattaya -

Central Pattana yhteistyössä Klookin kanssa käynnistää uuden bussireitin, joka liikennöi kolmen suuren ostoskeskuksen välillä: Central World, Central Pattaya ja Central Village, hintaan vain 190 bahtia.

Tänään, 28. huhtikuuta, Nattakit Tangpoonsinthana, Central Pattana Plc:n (CPN) markkinointiosaston johtaja, paljasti, että yhtiö avaa uuden bussireitin, joka mahdollistaa kasvavan ulkomaisten matkailijoiden määrän.

Vuoden 2023 ensimmäisellä neljänneksellä turistia oli 6.4 miljoonaa, mikä tuotti Thaimaan matkailutuloja yli 250 miljardia bahtia, kertoo Thaimaan matkailuviranomainen (TAT).

Viisi eniten Thaimaahan saapuvaa ovat malesialaiset, venäläiset, kiinalaiset, eteläkorealaiset ja intialaiset. TAT arvioi, että kiinalaiset turistit nousevat pian ensimmäiselle sijalle vähintään 5 miljoonalla saapuvalla.

Lisäksi Bangkok valittiin suosituimmaksi kohteeksi, jota ulkomaiset matkailijat etsivät eniten, ja sen jälkeen seuraavat Pattaya, Chiang Mai, Krabi ja Phuket. Siksi uusi bussireitti palvelisi suuresti turistien tarpeita helpon ja nopean varausprosessin, mukavuuden ja turvallisuuden ansiosta, Nattakit sanoi.

Turistit voivat ostaa lipun helposti verkosta ja varata sen matkapäivänä vahvistamalla varauksensa 2 tuntia ennen lähtöä.

He voivat myös saada lisäetuja osallistuvilta ostoskeskuksilta, kuten 3,000 1 bahtin arvoisen tervetuliaispaketin liittymällä The2 Tourist -kortin jäseneksi, Good Goodsin premium-lahjakassin ja 1,500 tunnin ilmaisen Wi-Fi:n. Lisäksi asiakkaat voivat lunastaa ilmaisen yrttijuoman ostaessaan tuotteita XNUMX bahtin arvosta osallistuvista ostoskeskuksista, Nattakit kertoi.

Bussi liikennöi Central Worldin, Central Pattayan ja Central Villagen välillä hintaan 190 bahtia per henkilö per kierros.

Liput ja lisätietoja saat napsauttamalla tai napauttamalla tätä. Voit myös käydä osallistuvien Central Mallsin tietopisteessä saadaksesi reitit ja ajat, jotka voivat muuttua.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.