Big Market Jomtien avaa uuden yötehdasosaston

Pattaya -

Paikallinen Big Market Jomtien avaa uuden yötehdasosan 5. toukokuuta.

Jos etsit lehtiä kotisi tai toimistosi täyttämiseen, tämä uusi kasviosasto Pattayassa on ehdottomasti tutustumisen arvoinen paikka.

Tyylikkäällä Big Market Jomtienilla sijaitseva Pattayan ensimmäinen yökasvien myyntipaikka hämmästyttää sinut upealla kasvien ja puutarhanhoitomateriaalien valikoimalla. Uuden osan avajaiset avataan 5. toukokuuta, ja siellä myydään tonnia siistejä kasveja ja esineitä ilmaa puhdistavista kasveista, orkideoista, puista, maaperästä, mehikasveista tai jopa syötävistä kasveista.

Markkinoiden johtajien mukaan yli 500 vihreää rakastavaa myyjää palvelee sinua. Jos olet uusi puumaailmassa, älä lannistu, sillä nämä ystävälliset ja hyvin perehtyneet ihmiset ovat valmiita auttamaan sinua poiminnassasi.

Markkinoiden on taas tarkoitus avata virallisesti 5. toukokuuta tai vain 8 päivän kuluttua, 27. huhtikuuta. Katso se, jos haluat muuttaa kuihtuneet harmaat ja ruskeat paikat vihreämmäksi keitaaksi!


-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.