Thaimaan terveysasiantuntija varoittaa nuoria rikkakasvien tupakoinnista

KUVA: Prachachat

Kansallinen -

Thaimaan perinteisen ja vaihtoehtoisen lääketieteen laitos toistaa yleisölle, että kannabiksen myyminen alle 20-vuotiaille lapsille, raskaana oleville ja imettäville naisille on lain vastaista virusvideoleikkeen jälkeen, jossa näkyy tunnistamaton teini-ikäinen tupakoimassa rikkaruohoa.

Tohtori Tewan Thanirat, osaston apulaisjohtaja, kertoi lehdistötilaisuudessa keskiviikkona 26. huhtikuuta, että osasto oli huolissaan videon teini-ikäisestä, koska hän rikkoi lakia polttamalla kannabista nuorena.

Tohtori Tewan totesi, että niille, jotka myivät kasvin lapselle, voidaan määrätä laillinen rangaistus, mukaan lukien yhden vuoden vankeusrangaistus tai 20,000 2022 bahtin sakko. .

Tapauksessa, jossa teini kasvatti marihuanaa itse, hänen vanhempansa joutuisivat samankaltaisiin oikeustoimiin kuin lapsensa salliessa polttaa tupakkaa tai juoda alkoholia, hän lisäsi.

Tämän lisäksi apulaisjohtaja korosti, että kannabista ei saa myydä imettäville naisille ja myyntiautomaattien kautta.

Sitä ei myöskään pidä myydä kiellettyjen paikkojen, kuten temppelien tai uskonnollisten seremonioiden, asuntoloiden, puistojen, eläintarhojen ja huvipuistojen lähellä.

"Kansanterveysministeriön kannabiksen laillistamisen päätavoite on tarjota kansalaisille pääsy kasviin ja käyttää sitä lääketieteellisiin tarkoituksiin", tohtori Tewan sanoi. "Tämän päätöksen etu on, että ihmiset pääsevät nyt helpommin käyttämään perinteistä lääkitystä."

Vaalien kanssa vain muutaman viikon kuluttua Thaimaassa kannabiksen kannattajien ja vastustajien välinen sanasota on lisääntynyt tasaisesti.

Siellä on jopa julkisia yhteenottoja molempien ryhmien merkittävien jäsenten välillä, kuten täällä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.