Myrskyt tuhoavat Ylä-Thaimaassa

Ylä-Thaimaa -

Kesämyrskyt ovat vahingoittaneet monia alueita Thaimaan yläosissa, kun taas Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on jatkanut myrskyvaroitusta keskiviikkoon (26. huhtikuuta).

Edellinen tarinamme:

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut viimeisimmän varoituksen kesämyrskyistä.

https://tpnnational.com/2023/04/25/thai-meteorological-department-issues-latest-warning-for-summer-storms/

Nyt päivitykseen:

Kanchanaburin PR-osasto kertoi TPN-medialle, että tiistaina (25th) 15-vuotias on loukkaantunut paviljongin romattua hänen ollessaan piilossa sateelta Sangkhla Burissa Kanchanaburissa. Yli 100 perhettä kärsii kotivaurioista.

Samut Prakanissa ainakin 20 autoa vaurioitui sen jälkeen, kun Racha Thewassa pysäköintialueella sijaitseva teltta romahti.

Chainatin PR-osasto kertoi TPN-medialle, että yli 80 sähköpylvästä vaurioitui ja rikkoutui ja kymmeniä taloja vaurioitui.

Nakhon Ratchasimassa noin kymmenen korkeajännitepylvää esti osan Mittraphap-päätietä 400 metrin matkalta Pak Chongissa keskiviikkoaamuna (26. huhtikuuta).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/