Kiinteistö: Huoneisto myytävänä Pattaya Bangkokin sairaalan lähellä

Tämä huoneisto sijaitsee Private Paradise -kompleksissa, joka sijaitsee aivan Pattaya Bangkokin sairaalan lähellä. Kalustettu. Hintapyyntö 1.3 miljoonaa bahtia.

Lisätietoja:

Katso tämä kiinteistö ja monet valokuvat, jotka on listattu kiinteistömme verkkosivuilla täältä.

Jos olet kiinnostunut ostamaan tai myymään tämän kiinteistön, soita numeroon 088-9272454 (Punnipa) tai lisää linjatunnus: punnipa29 tai lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Property@TPNproperty.com

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/