Kunnollinen Pattaya-moottoripyörän taksikuljettaja palauttaa 13,000 XNUMX bahtia amerikkalaiselle turistille

Pattaya -

Rehellinen Pattaya-moottoripyörätaksilla ajanut rouva Nonglak Prakobsap, 46, palautti unohdetun lompakon, jossa oli käteistä 13,700 16 bahtia ja 4 Yhdysvaltain dollaria, amerikkalaiselle turistille kello 26 aamulla tänä aamuna XNUMX. huhtikuuta.

Ms Nonglak, joka harjoittaa taksipalvelua Soi Sixissä, antoi mustan lompakon Pattayan poliisille löydettyään sen läheiseltä kujalta.

Hän kertoi ajaneensa päihtyneen ulkomaalaisen turistin hotelliinsa Etelä-Pattayalle aiemmin illalla tästä paikasta ja uskoi sen kuuluneen tälle nähtyään hänen kuvansa lompakossa. Hän mainitsi myös, että mies väitti, että hänellä ei ollut rahaa, kun hänet jätettiin pois, mutta hän antoi mielellään miehen mennä ilman maksua.

Lompakossa oli yli 13,700 16 bahtia käteistä ja XNUMX Yhdysvaltain dollaria. Poliisi tunnisti turistin amerikkalaisen miehen, herra Bobby B:n, joka yöpyi hotellissa Etelä-Pattayalla ja oli osa USS Nimitzin äskettäistä sotilasvierailua alueella.

Upseerit ottivat yhteyttä herra Bobbyyn laivaston rannikkovartioston avustajien kautta ja heille kerrottiin, että hän tulee noutamaan lompakkoaan huomenna aamulla. Bobby kuulemma kiitti rouva Nonglakia hänen hyväsydämisstään teostaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.