Valmistaudu kesämyrskyihin Thaimaassa

Thaimaa -

Thaimaan meteorologinen laitos (TMD) on antanut viimeisimmän varoituksen kesämyrskyistä.

TMD on antanut viimeisimmän varoituksen tiistaina (25th) ja siinä todetaan, että 25. huhtikuutath huhtikuun 26th, 2023, kesämyrskyt ovat mahdollisia Thaimaan yläosissa ja paikoin rakeita.

Ihmisten tulee varoa suuria puita, turvaamattomia rakennuksia, mainostauluja ja valoja. Samaan aikaan joillakin Thaimaan yläosien alueilla on odotettavissa kuumaa tai erittäin kuumaa säätä.

Thaimaan eteläosissa länsirannikolla ihmisten tulee varoa ukkosmyrskyjä, joiden aallot ovat yli kaksi metriä korkeat. Kaikkien alusten tulee edetä varoen.

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/