Merkittävä thaimaalainen lääketieteellinen ryhmä haluaa yleisön "äänestävän pois" laillisia marihuanan kannattajia tulevissa vaaleissa

Kansallinen -

45 lääkintähenkilöstön, tutkijoiden ja kansalaisten ryhmä jätti vetoomuksen Bhumjai Thai Pa:n tukemaa laillista marihuanapolitiikkaa vastaan.rty.

Ryhmä kehottaa thaimaalaisia ​​äänestäjiä olemaan valitsematta Bhumjai Thaita tulevissa vaaleissa suojellakseen thaimaalaisia ​​nuoria liberaalin kannabispolitiikan haitallisilta vaikutuksilta vedoten siihen, että kasvia käytetään nykyään laajalti virkistystarkoituksiin verrattuna alkuperäiseen lääketieteelliseen tarkoitukseen. vain käyttöön.

Vetoomuksen esittäjät syyttävät tästä suuntauksesta väliaikaista kansanterveysministeriä Anutin Charnvirakulia siitä, että hän poisti marihuanan luokituksen huumausaineeksi 8. helmikuuta 2022, minkä väitetään aiheuttaneen sen jälkeen monet ihmiset "riippuvaisiin" kasviin.

Lisäksi huumevalvontalautakunnan (NCC) määräämä päätös poistaa marihuanan luokitus huumeeksi odottamatta 120 päivän ajanjaksoa, jonka tarkoituksena oli mahdollistaa marihuanan valvontaa koskevien lakien täytäntöönpano ensin. Ryhmän mukaan sitä pidetään kansainvälisten huumesopimusten rikkomisena.

Tämä voi johtaa siihen, että Thaimaasta evätään morfiinin tuonti, ryhmä varoitti.

Vetoomuksen esittäjät totesivat myös, että Anutinin tekosyy muuttaa kannabislakeja maan talouden tukemiseksi oli järjetön, koska talouden elvyttäminen oli teollisuusministeriön tai kauppaministeriön eikä terveysministeriön tehtävä.

Anutin ei ole vastannut siirtoon lehdistöaikaan mennessä.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.