Ihmisen luuranko löydetty Pattayan tekojärven läheltä

Pattaya -

Huay Yain poliisi yrittää tunnistaa Pattayan läheltä Chak Nok -säiliön reunalta löydettyä ihmisen luurankoa.

Thaimaalainen mies, 9-vuotias Praphat Namsuphat, ilmoitti kauhistuttavasta löydöstä Huay Yain poliisille kello 30 tänään, huhtikuun 25. päivänä.

Mies paljasti Pattaya Newsille, että hän käveli säiliön reunaa pitkin lapsensa kanssa, kun hän kohtasi ensi silmäyksellä koiran luurangon. Lähemmin tarkasteltuna herra Praphat kuitenkin hämmästyi havaitessaan, että luurangossa todella oli ihmisen kallo.

Mies otti nopeasti yhteyttä viranomaisiin ilmoittaakseen löydöstään.

Huay Yain poliisi ja pelastusryhmä menivät tarkastamaan luurankoa, eivätkä silti pystyneet tunnistamaan sen sukupuolta. Luiden läheltä he löysivät vihreän paidan, jossa oli valkoinen teksti ”Relax 69”, musta lippiksen ja vyön, jotka kuuluivat oletettavasti salaperäisiin jäänteisiin. Myös kansalaisuus oli tuntematon.

Poliisi eristi alueen, kun lääkintähenkilöstö keräsi luurangon tunnistamisprosessia varten.

Huay Yain poliisi käy läpi ilmoituksia kadonneesta henkilöstä alueella selvittääkseen tapauksen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.