Koditon mies loukkaantui vakavasti veitsihyökkäyksen jälkeen, epäilty väittää puolustavansa

Pattaya -

Koditon nainen Pattayalla löi koditonta miestä päähän pilkkomisveitsellä juhlien aikana ja väitti sen olleen itsepuolustukseksi, koska mies yritti raiskata hänet. Uhri kuitenkin väitti, että nainen yritti ryöstää hänet.

Uhria, Sujin Sriubolia, 52, auttoivat Pattayan Soi Thep Prasit 9:n asukkaat noin kello 10 eilen 24. huhtikuuta. Hän sai syvän veitsen päähän ja vaikutti voimakkaasti päihtyneeltä, paikalliset kertoivat The Pattaya Newsille.

Sujin väitti, että nainen yritti ryöstää hänet hylätyssä rakennuksessa ja hyökkäsi sitten hänen kimppuunsa veitsellä. Sitten hänet kuljetettiin paikalliseen sairaalaan Sawang Boriboon -pelastajien hoitoon.

Pattayan poliisi kutsuttiin myöhemmin tarkastamaan Soi Thep Prasit 9:ssä sijaitsevaa rakennusta. He löysivät maasta veritahran ja thaimaalainen Somchit Meelad, 49, oli myös päihtynyt.

Hänen tarinansa oli hyvin erilainen kuin Sujinin.

Somchit väitti poliisille, ettei hän yrittänyt ryöstää uhria, vaan Sujin hyökkäsi hänen kimppuunsa ja yritti raiskata hänet, kun he joivat yhdessä riisiviskiä rakennuksessa. Sitten hän löi häntä päähän leikkuuveitsellä puolustaakseen itseään.

Ms Somchit pidätettiin, ja hän oli oikeudenkäynnissä. Poliisit takavarikoivat häneltä pilkkomisveitsen ja sanoivat, että he kuulustelevat herra Sujinia selvittääkseen, oliko rouva Somchitin väite totta myöhemmin.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.