Yksi henkilö kuoli, 42 loukkaantui bussi-onnettomuudessa Mahasarakhamissa, linja-auton kuljettaja pakeni

KUVA Payak Poompisai Rescue Team

Mahasarakham -

Yksi ihminen on kuollut ja 42 ihmistä loukkaantunut matkustajabussin törmäyksessä Mahasarakhamissa Thaimaan koillisosassa.

Ratcharoenin poliisille ilmoitettiin onnettomuudesta puolenyön jälkeen (24. huhtikuuta) Payak Poompisain alueella. Pelastuslaitos ilmoitti saapuneensa paikalle löytääkseen vaurioituneen bussin aivan tieltä.

Yksi henkilö löydettiin kuolleena bussista, jonka pelastusryhmät tunnistivat Umaphon Kampapaniksi, 34, Yasothornista. Lisäksi XNUMX ihmistä oli saanut erilaisia ​​vammoja, ja heistä XNUMX vietiin eri sairaaloihin.

Matkustajat kertoivat paikalliselle medialle, että bussi oli tulossa Ubon Ratchathanista ja matkalla Bangkokiin. Vettä satoi, kun linja-auton kuljettaja menetti hallinnan ennen kuin törmäsi sähköpylvääseen.

Lisäksi tuntematonta linja-autonkuljettajaa ei löydetty paikalta ja hän näytti pakeneneen onnettomuutta.

Ratcharoenin poliisi jatkaa tutkintaa kuljettajan etsimiseksi jatkotoimia varten.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.