Nimitz Carrier Strike Group vierailee Thaimaassa 24.-29

LEHDISTÖTIEDOTE:

Yhdysvaltain laivaston Nimitz Carrier Strike Group (CSG-11) vierailee Thaimaassa 24.-29. Yhdysvaltain laivaston satamavierailut ovat tilaisuus vahvistaa Yhdysvaltain ja Thaimaan turvallisuusyhteistyötä ja edistää ihmisten välisiä suhteita.

Vierailun aikana Strike Groupin lippulaiva USS Nimitz (CVN 68) isännöi vastaanoton Yhdysvaltain ja Thaimaan diplomaattisuhteiden 190. vuosipäivän kunniaksi. Vierailu tarjoaa myös yhdysvaltalaisille merimiehille mahdollisuuden tutustua paikalliseen kulttuuriin ja osallistua ammatillisiin hankkeisiin ja yhteisösuhdeprojekteihin.

Nimitz Carrier Strike -ryhmä lähti Bremertonista Washingtonista rutiininomaiseen käyttöön marraskuussa 2022. Sen jälkeen Nimitz Carrier Strike Group on osallistunut useisiin yhteisiin ja integroituihin koulutusoperaatioihin ja tehnyt useita satamavierailuja kumppaneiden ja liittolaisten kanssa eri puolilla aluetta.

Nimitz Carrier Strike Groupia johtaa kontraamiraali Christopher Sweeney, komentaja, Carrier Strike Group 11.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.