Kiinalainen nainen siepattiin kuuluisalla Bangkokin viihdepaikalla, epäillyt pakenevat ulkomaille

KUVA: Thaipost

Kansallinen -

Kaksi epäiltyä sieppasi kiinalaisen turistin Royal City Avenuella (RCA), joka on kuuluisa viihdepaikka Bangkokissa.

Sieppaus tapahtui 17. huhtikuuta, kun uhri, 28-vuotias kiinalainen yksinturisti, meni RCA:han Bangkokissa ja tapasi tuntemattoman kiinalaisen miehen, joka myöhemmin kutsui hänet vuokraamaansa asuntoon Rama 9 -alueella.

Uhrin, jonka nimeä Thaimaan poliisi salasi, epäilty sitoi sitten asunnossa. Yksikössä oli piilossa toinen mies. Epäillyt takavarikoivat uhrin matkapuhelimen, käteistä ja muuta omaisuutta 427,000 XNUMX bahtin arvosta. Uhrin poliisille antaman lausunnon mukaan he pahoinpitelivät naista myös fyysisesti lyömällä häntä kasvoihin.

Varhain 18. huhtikuuta epäillyt poistuivat asunnosta Suvarnabhumin lentokentälle ja pakenivat Thaimaasta. Nainen pelastettiin ja kertoi poliisin kuulustelussa, ettei hän tuntenut epäiltyjä.

Huai Kwangin poliisi, joka on vastuussa tapauksesta, ja ulkoasiainosasto ovat yhteydessä Interpoliin lähettääkseen punaisen ilmoituksen kahden kiinalaisen miehen pidättämiseksi.

Samanlaisessa tapauksessa oli varakas kiinalainen mies kaapattu muovilaatikossa lunnaiksi äskettäin. Hänen thaimaalainen entinen tyttöystävänsä, joka oli kauneuskilpailija, oli pidätettyjen joukossa.

Myös RCA on ollut uutisissa viime aikoina törkeästä ammuskelusta, joka tapahtui tapahtumapaikalla Songkran-festivaalin aikana, kuten voit lukea täältä.

Toisessa järkyttävässä tapauksessa useat kiinalaiset miehet sieppasivat kiinalaisen naisen, joka opiskeli yliopistossa Bangkokissa lunnaita vastaan ​​ja murhasi hänet kun uhrin perhe piti tilannetta pilkuna.

Kiinan kansalaisia ​​koskevat lunnaat ovat yleistyneet viime kuukausina, jopa Pattayalla tämän järkyttävän tapauksen aikana, joka tapahtui kirkkaassa päivänvalossa ja jonka kerrotaan johtuvan liikekiistasta.

Thaimaan huippupoliisi on vannonut hillitsevänsä sieppauksia ja lunnaita ja tekee yhteistyötä Kiinan suurlähetystön kanssa ongelman pysäyttämiseksi. Joitakin käytettyjä taktiikoita ovat Thaimaassa vierailevien Kiinan kansalaisten rikoshistorian tarkempi tarkastelu sekä Kiinan kansalaisten viisumien pidentämisen tarkempi tarkastelu.

Tämän seurauksena Kiinan suurlähetystön on tällä hetkellä annettava manuaalinen hyväksyntä jokaiselle Kiinan kansalaiselle, joka hakee pidempää viisumin jatkamista Thaimaassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.