Banglamungin poliisi pidätti kiinalaiset turistit maahanmuuttomääräysten rikkomisesta

Banglamung -

Banglamungin poliisi määräsi useita kiinalaisia ​​turisteja sakoista, koska he eivät olleet ilmoittaneet oleskelupaikkansa maahanmuuttovirastolle.

Banglamungin poliisi ja maahanmuutto tekivät ratsian kahteen kiinalaisten turistien taloon Takhian Tian osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa tänään 23. huhtikuuta sen jälkeen, kun tutkimuksessa kävi ilmi, että jotkut henkilöt eivät olleet noudattaneet maahanmuuttoviraston määräyksiä.

Ensimmäisessä talossa asui yksi kiinalainen nainen ja kaksi thaimaalaista. Virkamiehet suorittivat asukkaiden passien ja viisumien asiakirjatarkastuksen ja totesivat, että heillä oli voimassa olevat asiakirjat eivätkä rikkoneet mitään määräyksiä.

Toisessa talossa, jossa asui 3 kiinalaista miestä ja 1 thaimaalainen nainen, todettiin kuitenkin, että Xi Ye, 29, Jiao Jiangcheng, 28, ja hra Li Jinlu, 34, olivat voimassaolevat passit ja viisumit, mutta he olivat rikkoneet maahanmuuttomääräyksiä jättämällä ilmoittamatta oleskelupaikkansa maahanmuuttovirastolle. Tämän seurauksena heidät pidätettiin ja heille määrättiin 4,000 XNUMX bahtin sakko ennen vapauttamista.

Operaatio toteutettiin apulaispoliisipäällikön pol.kenr. Surachet Hakparn, joka tunnetaan yleisemmin lempinimellään Big Joke.

Big Joke on luvannut jatkaa laajaa tehoiskua Thaimaassa laittomasti oleskelevia tai rikollisia yrityksiä harjoittavia Kiinan kansalaisia ​​vastaan. Tämä on seurannut useita korkean profiilin lunnaita ja sieppaustapauksia, joissa on ollut enimmäkseen Kiinan kansalaisia, kuten tämä muutama päivä sitten.

Vaikka turistit jättävät usein huomiotta asuinpaikan ilmoittamatta jättämisen maahanmuuttovirastolle, Big Joke on luvannut torjua tätä sääntöä erityisesti Kiinan kansalaisten osalta. Hän ja Thaimaan poliisi sanovat, että tämän asetuksen noudattaminen tekee Thaimaasta turvallisemmaksi kaikille ja auttaa estämään rikollista toimintaa.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko sairaus- tai matkavakuutuksen Thaimaan matkallesi? Voimme auttaa!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.