Care Kids Special Charity Walk alkaa Pattayasta Phuketiin

Pattaya-

  Käsittelimme aiemmin tässä kuussa hämmästyttävä hyväntekeväisyyskävely, jota James Lee Valentine, "Wild Wolf", on menossa Take Care Kids -säätiölle.

Se kävely on nyt alkanut!

Villi susi aloittaa eeppisen kävelynsä

Eilen, 21. huhtikuuta 2023, alkoi poikkeuksellinen saavutus, jossa James Lee Valentine yrittää matkustaa 1000 kilometriä, joka erottaa Pattayan Phuketista 60 päivässä.

Syy hänen poikkeukselliseen saavutukseensa on yrittää kerätä 1,000,000 XNUMX XNUMX bahtia perheen kodin viimeistelemiseksi, jota Take Care Kids rakentaa Huay Yaissa.

Voit tukea Jamesin yritystä lahjoittamalla QR-koodinsa tai Pay Pal -palvelun kautta Take Care Kids Foundationin Facebook-sivulla TÄÄLLÄ sekä seurata hänen päivittäistä vaellustaan.

 Lahjoituksia voi tehdä myös mm Take Care Kids Thailand Foundation -tili osoitteessa Kasikorn Pankkitili numero 584-2-05272-8 tai käyttämällä alla olevaa QR-koodiamme.

Onnea James!

Witherspoonsin terveiset toivottavat Jamesille kaikkea hyvää hänen kävelynsä alussa.
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/