Lisätietoja julkistettu kuuluisan sosiaalisen median vaikuttajan murhasta Bangkokissa

Bangkok -

Ase, joka tappoi kuuluisan naispuolisen sosiaalisen median vaikuttajan Bangkokissa, kuuluu naisuhrin äidin mukaan armeijakadetin isälle.

Edellinen tarinamme:

Ms. Supitcha 'Jee Jee' Preedajaroen, 20, kuuluisa thaimaalainen verkko-idoli löydettiin kuolleena ja Poompipat Chaiwanichaya, 19, sotilaskadetti, löydettiin kuolleena ampumahaavoin Asokessa sijaitsevan asunnon huoneesta.

Nyt päivitykseen:

Ms Chutikan Teerarojanapong, 44, joka on Jee Jeen äiti, puhui thaimaalaisen median kanssa tapauksesta.

Ms. Chutikan sanoi: "Mr. Poompipatin perhe on pyytänyt meiltä anteeksi. Hänen perheensä tiesi olevansa rakastajia. Olemme olleet heihin yhteydessä, mutta ihmettelen, miksi herra Poompipatin isä ilmeisesti antoi poikansa kantaa asetta."

"Tyttäreni ei kuitenkaan kertonut minulle täyttä totuutta. Hän ei kertonut minulle, että hänen poikaystävänsä oli aiheuttanut hänelle ruumiinvammoja aiemmin, mutta hänen ystävänsä tiesivät. Herra Poompipat oli lyhytluonteinen ja piti aseammuntatoiminnasta. Olin varoittanut tytärtäni hänestä aiemmin ja siitä, etten hyväksynyt häntä. Huoneessa, jossa tapaus tapahtui, ei ollut muita ihmisiä, ja he olisivat saaneet riidellä ennen ampumista." Chutikan lisäsi.

"Haluamme avoimen tutkimuksen tapauksesta." Chutikan päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/