Thaimaan kannabiksen vastainen ilmiantaja kohtaa kannabismyyjän Khao San Roadilla

Kansallinen -

Kuuluisa thaimaalainen poliitikko, josta tuli ilmiantaja Chuwit Kamolvisit, kohtasi kannabiksen myyjän Bangkokin Khao San Roadilla, kun kansanterveysviranomaiset tarkastivat kannabiskauppoja eilen 20. huhtikuuta.

Chuwit, joka kampanjoi parhaillaan Bhumjai Thai -puolueen kannabiksen laillistamispolitiikkaa vastaan, sattui eilen törmännyt kansanterveysviranomaisten ryhmään Khao San Roadilla.

Viranomaiset tarkastivat kannabiskaupoista toimintalupia, kun taas Chuwit protestoi Maailman marihuanapäivää vastaan, jota vietetään vuosittain 20. huhtikuuta.

Sitten hän kohtasi tuntemattoman kannabiksen myyjän, joka pyysi häntä lopettamaan ponnistelunsa, ja myyjä totesi, että kannabiksen tupakointi oli parempi kuin olla riippuvainen Yabasta (nopeuslääkkeet).

Chuwit ampui myyjää vastaan ​​sanoen, että sen jälkeen, kun rikkakasvit laillistettiin, useammat lapset pääsivät kasviin.

Hän osoitti myös väitetyn todisteen tuntemattomasta nuoresta, joka osti kannabiksen silmuja nimettömästä kannabiskaupasta.

Tapaaminen päättyi ilman väkivaltaa, kun poliisi erotti heidät.

Samaan aikaan kansanterveysviranomaiset kertoivat Thaimaan medialle, että kaikilla Khao San Roadin kannabiskaupoilla oli lailliset toimintaluvat.

He sanoivat, että 80 90:stä toimilupaa hakeneesta liikkeestä Bangkokissa oli saanut asiakirjan, kun taas 30 kauppaa ympäri Thaimaata, jotka toimivat ilman lisenssiä, oli jo tuomittu.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.