PÄIVITYS: Kaksi Bangkokin ampumiseen liittyvää väitettyä asemiestä pidätettiin

KUVA: Khaosod Online

Bangkok -

Viranomaiset ovat pidättäneet kaksi väitettyä aseistautunutta miestä, jotka loukkasivat neljää ihmistä laukauksilla Bangkokin vilkkaalla viihdealueella, Royal City Avenuella (RCA) huhtikuun 17. päivänä.

Ensin edellinen tarinamme:

Törkeässä ammuskelussa Bangkokin suositulla Songkran-alueella Royal City Avenuella (RCA) loukkaantui neljä ihmistä varhain tänä aamuna, 17. huhtikuuta.

Nyt päivitykseemme:

Bangkokin tutkijat pidättivät kaksi thaimaalaista epäiltyä, 41-vuotias Nattanon Kerdphuet ja 19-vuotias Nattapol Sopasak eilen 3. huhtikuuta klo 18 Makkasanin poliisiasemalla.

Heitä syytettiin ampuma-aseiden luvattomasta käytöstä Songkran-festivaalin aikana RCA-kompleksissa, mikä johti neljään viattomaan henkilöön, ja ampuma-aselain rikkomisesta kantamalla ampuma-aseita julkisella paikalla luvatta.

Kaksikko vietiin Ratchadan rikostuomioistuimeen alkuperäistä pidätyskäsittelyä varten, ja poliisi on vastustanut # takuita koskevaa pyyntöä syytteiden vakavuuden vuoksi.

Thaimaan media yritti haastatella herra Nattanonia ja hra Nattapolia, ja he väittivät, etteivät he ampuneet aseita eivätkä heillä ollut aavistustakaan kuka sen teki.

Epäillyt ovat pidätettyinä lehdistön ajan.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.