TAT vie "Amazing Thailand Roadshow" -tapahtuman useisiin Kiinan kaupunkeihin

LEHDISTÖTIEDOTE:

"Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+" vierailee Chongqingissa, Pekingissä ja Nanjingissa lisätäkseen luottamusta Thaimaahan kiinalaisten matkailijoiden suosikkikohteena.

Bangkok, 20. huhtikuuta 2023 – Thaimaan matkailuviranomainen (TAT) johtaa vahvaa 56 thaimaalaisen matkailualan toimijan delegaatiota "Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+" -tapahtumassa 17.-21. huhtikuuta, ja vierailee Chongqingin kolmessa keskeisessä kaupungissa. , Pekingissä ja Nanjingissa toistaakseen, että Thaimaa on edelleen kiinalaisten matkailijoiden suosikkikohde.

"Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+" roadshow vieraili ensin Chongqingissa 17. huhtikuuta, sitten Pekingissä 19. huhtikuuta ja vierailee Nanjingissa 21. huhtikuuta. Se on jatkoa helmikuussa järjestetylle "Amazing Thailand Amazing New Chapters Roadshow to China 2023" -tapahtumalle, joka vieraili Shanghaissa, Chengdussa ja Guangzhoussa.

Tanes Petsuwan, TAT:n kansainvälisen markkinoinnin apulaiskuvernööri – Aasia ja Etelä-Tyynenmeren alue, sanoi ”Roadshowssa painotetaan laadukkaiden matkailuelämysten edistämistä Thaimaassa, keskittyen erityisesti Phuketin ja lähialueen Andamaanien rannikkoalueiden laajaan valikoimaan matkailutuotteita ja -palveluita. Tältä osin olemme varsin tyytyväisiä nähdessämme innostuneita liikeneuvotteluja thaimaalaisten tavarantoimittajien ja Kiinan matkailualan ammattilaisten välillä sekä jatkuvaa luottamusta Thaimaahan kiinalaisten matkailijoiden suosikkikohteena.

Yhdessä Phuket Tourism Business Associationin kanssa järjestetyssä "Amazing Thailand Road Show to China 2023, Phuket & the Andaman+" -tapahtumassa osallistuu 38 hotelli- ja lomakeskusoperaattoria, kuusi matkatoimistoa, kuusi matkailukohdetta, kolme muuta matkailualan toimijaa ja kolme TAT:n strategista kumppania.

Liikekeskustelumahdollisuuksien lisäksi Kiinan matkailualan toimijoille kolmessa kaupungissa tiedotetaan myös Thaimaan laadukkaista matkailutuotteista ja -palveluista erityisesti Phuketissa ja Andamaanien alueella, kun taas Thaimaan matkailumyyjille järjestetään markkinatiedotus Kiinan markkinoista. kunkin vieraillun kaupungin TAT-toimiston toimesta.

Chongqingissa 17. huhtikuuta pidetyssä roadshowssa yli 200 kiinalaista matkailualan ammattilaista 101 yrityksestä osallistui yritysneuvotteluihin ja Thaimaan matkailun päivityksiin.

Roadshown tavoitteena on myös lisätä tietoisuutta TAT:n viimeisimmästä Kiinan markkinoille suunnatusta markkinointikampanjasta ns. "Tiew Muang Thai Ying Pai Ying Sanook" (mitä enemmän matkustaa Thaimaahan, sitä hauskempaa hän nauttii) -kampanja. Sen tavoitteena on korostaa, että Thaimaa on edelleen kiinalaisten matkailijoiden suosituin matkailukohde, ja edistää erilaisia ​​laadukkaita matkailutuotteita ja -palveluita, jotka vastaavat Kiinan eri matkailusegmenttien elämäntyyliä.

Chongqing, Peking ja Nanjing ovat Kiinan taloudellisesti tärkeitä kaupunkeja, joista on lentoyhteydet Thaimaahan. Chongqingin ja Bangkokin välillä on keskimäärin 25 viikoittaista lentoa, Pekingin ja Bangkokin välillä 14 lentoa viikossa ja Nanjingin ja Bangkokin välillä 23 lentoa viikossa.

Tammikuun 1. ja 10. huhtikuuta 2023 välisenä aikana valtakunnassa oli 614,338 XNUMX kiinalaista turistia matkailu- ja urheiluministeriön alustavien lukujen mukaan.

"Yli 11 miljoonaa kiinalaista turistia vierailee vuonna 2019, joten Kiina on tärkeä turistimarkkina Thaimaalle, ja kun se jatkaa elpymistä, TAT odottaa, että tämän vuoden näytökset Kiinaan auttavat Thaimaata saavuttamaan tavoitteensa toivottaa tervetulleeksi 9 miljoonaa kiinalaista turistia vuonna 2023. ,” Mr. Tanes päätti.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.