Rolling Loud esittelee erittäin menestyneen debyytin Thaimaassa Cardi B:n, Travis Scottin ja Chris Brownin kanssa

Luotto: Rolling Loud / @henryhwu

Thaimaa-

Rolling Loud tunnetaan väkijoukkojen energisoimisesta eri puolilla maailmaa pysäyttävillä esityksillä ja runsailla yllätyksillä. Se tarjoaa uuden tason tuotantoa, räjähtävää pyrotekniikkaa ja lumoavia live-esityksiä täpötäynnälle yleisölle.

He olivat täydessä voimissaan Rolling Loud Thailandissa, kun he olivat innoissaan nähdessään amerikkalaisia ​​rap-tähtiä ja kansainvälisiä A-listoja takapihallaan.

Pattayan rantakaupungissa Legend Siamissa sijaitseva Rolling Loud Thailand toi kulttuurien sekoituksen, joka tekee tästä festivaalista ainutlaatuisen. Supertähtien joukossa oli yksi ja ainoa Travis Scott, joka sulki koko festivaalin ikimuistoisella tavalla räjähdysmäisellä tuotannolla viimeisenä iltana OKX Stagella.

Muualla Bronxin oma Cardi B päätti ensimmäisen päivän sarjalla hittejä, jotka inspiroivat faneja huutamaan mukana. Uzi Vert ja Rae Sremmurd toivat ulos tästä maailmasta energiaa, ja Ferg, Blueface ja Tana esittelivät yleisöä ensimmäisillä treffeillä, jotka olivat tähdet täynnä Aasian upeita rap-kykyjä, joita johti eteläkorealainen multi- lahjakkuus Bibi ja malesialainen veteraani Joe Flizzow, kun taas kotimaiset thaimaalaiset kyvyt, kuten rap-pioneeri F.Hero ja indie-rap-ikoni UrboyTJ, soittivat sen Levi's Stagella.

 

 

(Luotto: Rolling Loud / @izzynuzzophoto)
Phillyläinen Lil Uzi Vert haluaa vain rokata (Luotto: Rolling Loud / @chrisallmeid)

Toisena päivänä pääesiintyjä Chris Brown ja veteraanit, kuten Rick Ross ja Fat Joe, pudottivat valtavat setit ja nousevat artistit ja undergroundin kuninkaat – monet heistä, jotka esiintyivät ensimmäistä kertaa Aasiassa, liittyivät myös mukaan, kuten Ken Carson, Tyla Yahweh ja Rubi. Rose runsaalla Aasian artistilla, joita korosti K-Pop-diiva Jessi, joka toi esille Jay Parkin, sekä thaimaalaiset tähdet YOUNGOHM ja Twopee Southside.

(Kuva: Rolling Loud / @IZZYNUZZOPHOTO)
Eskeddit! Floridan tähti Lil Pump nostaa energiatasoa (luotto: Rolling Loud / @chrisallmeid)

Viimeisenä päivänä brittiläinen keskeinen Cee, eteläkorealainen ikoni Jay Park, suosittu japanilainen rap-yhtye Teriyaki Boyz ja monet muut soittivat kotimaan uraauurtavan rap-ryhmän Thaitaniumin kanssa, joka johti thaimaalaista joukkoa, johon kuuluivat myös FIIXD ja 1Mill.

Rolling Loud osoitti, että hip-hop on todella globaali kieli. Pysy kuulolla paljon muuta Rolling Loudista, mukaan lukien festivaalit Saksassa, Alankomaissa ja Portugalissa, ennen suurta, kahdeksatta vuotuista Rolling Loud Miamia, joka palaa heinäkuussa.

Travis ja Offset syleilevät päättäessään legendaarista viikonloppua (Luotto: Rolling Loud / @henryhwu)

 

​​

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/