Pattaya juhlii onnistunutta Songkran-festivaalia, ensimmäistä kertaa vedellä neljään vuoteen

Pattaya -

Pattaya päätti eilen kauniisti ensimmäisen täyden Songkran-festivaalinsa neljään vuoteen. Tapahtuma päättyi onnistuneesti Wan Lai -tapahtumaan eli Big Day -tapahtumaan, jossa Beach Road muutettiin osittain kävelykaduksi ja se oli täynnä tuhansia Songkran-juhlijoita, jotka marssivat kadulla auttaen pumppaamaan rahaa kaupunkiin.

Äskettäinen Songkran-festivaali oli ensimmäinen kattava Songkran, jossa esiintyi kuuluisia vesitaisteluita neljän vuoden Covid-19-epidemian ja tapahtumien ja festivaalien rajoitusten jälkeen Thaimaassa.

Festivaali Pattayalla kesti kirjaimellisesti viikon, sillä se sisälsi sekä normaalin Songkranin, joka oli käynnissä 13.-18. huhtikuuta, että Wan Lain 19. huhtikuuta, joka päättyi juuri eilen.

Beach Road suljettiin ja muutettiin kävelykaduksi useiden kilometrien päässä Central Klangista Walking Streetiin, jotta ihmiset voivat osallistua vesisoittamiseen ja nauttia useista tien varrelle rakennetuista konsertti- ja DJ-lavasta sekä useista sadoista eri tavaranmyyjistä. ja palvelut.

Konsertteja järjestettiin ilmapiirin virittämiseksi, ja kaupungin paloautot jopa osallistuivat juhliin ruiskuttamalla vettä ihmisten päälle osana viranomaisten toimintaa. Sadat lava-autot, joissa lapsia ja aikuisia kuljetettiin vesiaseilla, ajoivat myös kaduilla aiheuttaen suuria ruuhkaa, mutta se kaikki oli osa hauskaa.

Vilkkaasta tunnelmasta huolimatta yksi tapahtuman onnistumisista oli se, että kaupungissa ei sattunut suuria onnettomuuksia. Viranomaisten mukaan Pattaya kirjasi vain yhden kuolemaan johtaneen liikenneonnettomuuden. Tämä johtui viranomaisten tehokkaista toimenpiteistä, jotka pitivät juhlan järjestettynä ja turvallisena koko pitkän tapahtuman ajan. Taskuvarkauksista raportoitiin joitain, mutta ei suuria rikoksia.

Rolling Loud Thailand, maailman suurin kiertueellinen hip-hop-festivaali, järjesti myös menestyneen tapahtuman Pattayalla Songkranin aikana.

Vaikka Songkran on pääosin päättynyt Thaimaassa, Bang Sarayssa vietettiin tänään vielä viimeinen juhla, jossa ihmiset voivat halutessaan jatkaa Songkranin jäljellä olevista hetkistä nauttimista.

Seuraavassa on kuvia tämän vuoden Songkran-tapahtumasta ikuisia muistoja varten.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.