Naispuolinen sosiaalisen median vaikuttaja ja sotilaskadetti ammuttiin kuoliaaksi asunnossa Bangkokissa epäiltyssä murha-itsemurhassa

Asoke, Bangkok -

20-vuotias kuuluisa thaimaalainen naispuolinen net-idoli löydettiin kuolleena ja 19-vuotias miespuolinen sotilaskadetti löydettiin kuolleena ampumahaavoin Asoken asunnon huoneesta.

Metropolitan Police Bureaun komissaari kenraaliluutnantti Thiti Sangsawang kertoi TPN-medialle, että Makkasanin poliisille ilmoitettiin tapauksesta keskiviikkona (19. huhtikuuta).th) ylellisessä asuntohuoneistossa lähellä Asoke-Petchin risteystä Phetchaburi Roadilla Ratchathewissa.

Pelastustyöntekijät ja oikeuslääketieteellinen poliisi saapuivat huoneeseen 14th kerroksessa löytääkseen herra Poompipat Chaiwanichayan, 19, ruumiin, joka oli kadetti ja entisen suuren armeijan upseerin poika ja hänen tyttöystävänsä Supitcha 'Jee Jee' Preedajaroen, 20, joka oli kuuluisa thaimaalainen net-idoli.

Heidän päästään löydettiin kaksi luotihaavaa. Lähistöltä poliisi löysi käsiaseen ja kaksi patruunaa. Poliisi uskoi, että he kuolivat vähintään 24 tuntia ennen kuin heidän ruumiinsa löydettiin.

Jee Jeen läheinen ystävä, jonka nimi oli salattu, kertoi Thaimaan poliisille, ettei hän voinut ottaa yhteyttä Jee Jeeen vähään aikaan ja hän tiesi Jee Jeen asunnon avainkoodin ennen kuin hän astui huoneeseen ja löysi heidän ruumiinsa. Kenraaliluutnantti Thiti on määrännyt täydellisen tutkinnan.

Tällä hetkellä tapauksen uskotaan olevan murha-itsemurha, mutta Thaimaan lainvalvontaviranomaiset pyytävät yleisöä olemaan spekuloimatta tapauksen suhteen. TPN-media huomauttaa, että aspekti on jo epäonnistunut, sillä sosiaalisessa mediassa on käyty merkittävää keskustelua hänen kuolemastaan ​​sekä heidän väitettyjen suhteiden ja perheyhteyksien taustasta ja historiasta.

Tämän artikkelin alkuperäinen versio ilmestyi sisarsivustollamme The TPN National Newsissa, jonka omistaa emoyhtiömme TPN media.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Goongnang Suksawat
Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli neljä vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin sekä joihinkin kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thai-englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.