Belgialaiset ja ranskalaiset miehet syöksyvät samasta Pattaya Condosta erillisissä tapahtumissa ja menehtyvät

Pattaya -

52-vuotias belgialainen ja 81-vuotias ranskalainen kuolivat itsemurhaan syöksyessään asunnosta Pattayassa. Kaksi erillistä onnettomuutta sattuivat sattumalta samassa asunnossa.

Pattayan poliisi ja Sawang Boriboonin pelastajat ryntäsivät luksusasuntoon Pattayassa kello 04 tänään, huhtikuun 30. päivänä, saatuaan ilmoituksen, että ulkomaalainen oli hypännyt asunnosta.

Paikalla viranomaiset löysivät uhrin, jonka perheensä yksityisyyden vuoksi tunnistettiin vain Mr. Krisiksi, 52, joka makasi reagoimattomana huoneiston pohjakerroksessa. Belgian kansalainen uhri sai vakavia ruumiinvammoja ja julistettiin kuolleeksi paikan päällä. Hänen ruumiinsa kuljetettiin poliisisairaalaan ruumiinavaukseen.

Poliisi tutki tapahtumapaikan ja havaitsi, että uhri oli pudonnut huoneiston parkkipaikan katon läpi. Tämän jälkeen poliisit haastattelivat Sombat Sarasamrongia, thaimaalaista 55-vuotiasta vartijaa, joka työskentelee huoneistossa ja todisti tapauksen.

Hän sanoi, että uhri yritti ottaa henkensä kahdesti hyppäämällä huoneiston toisesta kerroksesta. Hän törmäsi ensin maahan ilman vammoja, ja sitten hyppäsi uudelleen asunnosta pakenen herra Sombatia, joka yritti auttaa, ja lopulta onnistui lopettamaan elämänsä.

Miehen talonmies Chananchida Changwatdee, 45, kertoi poliisille, että uhrilla oli monia synnynnäisiä sairauksia ja että hän oli uhannut ottaa henkensä jo jonkin aikaa.

Viranomaiset uskoivat uhrin ryntäneen henkensä, koska paikalla ei ollut merkkejä taistelusta tai tappelusta.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Samanlaisessa tapauksessa 81-vuotias ranskalainen mies hyppäsi samasta asunnosta Pattayassa eri aikaan ja menehtyi.

Uhrin, herra Perrinin, löysi asunnon vierestä kuolleena myös Sombat Sarasamrong, sama thaimaalainen 55-vuotias vartija, joka löysi Krisin.

KUVA: TMN-kaapeli-TV Pattaya

Hän oli ilman paitaa ja käytti vain mustia shortseja. Uhri sai useita kuolemaan johtavia vammoja, ja Sawang Boriboon -pelastajat totesivat hänet kuolleeksi tapahtumapaikalla.

Pattayan poliisi reagoi tapaukseen ja tutki uhrin kolmannen kerroksen huoneen ja löysi hänen lääkkeensä pöydältä. Uhrilla oli monia synnynnäisiä sairauksia, ja hän meni eilen sairaalaan, kertoi hänen huoltajansa rouva Donruedee Fletuch, 46.

Vartija Mr. Sombat kertoi poliisille, että asunnon asukkaat ilmoittivat hänelle, että uhri oli syöksynyt kahdeksannesta kerroksesta ja osunut maahan asunnon takana.

Uhrin ruumis toimitettiin poliisisairaalaan ruumiinavaukseen.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.