Varas ryöstää räikeästi kymmeniä kultakaulakoruja Rayong Gold Shopista

Rayong -

Varas ryösti tänään kultakaupan Rayongin maakunnassa ja varasti kymmeniä kultakaulakoruja ennen kuin pakeni.

Tapaus sattui tänään puolen päivän aikoihin, 19. huhtikuuta, Premium Gold Shopissa, joka sijaitsee täpötäyteisessä tavaratalossa Rayongin maakunnassa.

Epäilty mies marssi myymälään heilutellen pistoolilla, ennen kuin kiipesi etutaskin päälle ja nappasi CCTV-tallenteen mukaan kymmeniä kultaisia ​​kaulakoruja kaupan etukaapista.

Naispuoliset työntekijät juoksivat myymälän takaosaan piiloutuakseen tapahtuman aikana. Epäillyllä oli yllään oranssi neulehattu ja musta takki. Sitten hän pakeni kaupasta ja ajoi harmaalla Honda Wave 125 -moottoripyörällään pois tavaratalolta.

Epäilty on edelleen paennut lehdistön ajan, ja poliisi tutkii CCTV:tä yrittääkseen saada hänet kiinni.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.