Amerikkalainen turisti hukkuu Krabissa, Thaimaassa

Krabi -

Amerikkalainen turisti hukkui Viking-luolaan lähellä Phi Phi -saarta Krabissa.

Koh Phi Phin poliisi kertoi sisarjulkaisullemme The Phuket Expressille, että heille ilmoitettiin tapauksesta tiistaina (18. huhtikuuta), kun 51-vuotias amerikkalainen mies hukkui Viking-luolan edessä korallisukellusalueella lähellä Phi Phi Layta. Ao Nangin osa-alueella, Mueang Krabin alueella. (Phuket Express ei pidä hänen nimeään odottaa suurlähetystön ja perheen ilmoitusta.)

Matkaopas, jonka nimeä lainvalvontaviranomaiset salasivat, kertoi poliisille, että turisti oli alun perin elossa ja vietiin paikalliseen sairaalaan sen jälkeen, kun hätä johti hänen hukkumiseensa. Sairaalan lääkärit ja hoitajat antoivat elvytystä, mutta mies julistettiin kuolleeksi pian sairaalaan saapumisen jälkeen.

Opas kertoi myös poliisille, että amerikkalainen turisti oli matkalla yhdeksän muun ystävän kanssa. Koh Phi Phin poliisi jatkaa tutkimuksiaan selvittääkseen tarkan kuolinsyyn, kun hän tekee yhteistyötä Yhdysvaltain suurlähetystön ja uhrin perheenjäsenten kanssa.

Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/