Thaimaa julkaisi liikenneonnettomuuksien kokonaistulokset Songkranin seitsemän kuolemanpäivän ajalta

Thaimaa -

Kaikkiaan 2,203 2,208 tieliikenneonnettomuutta, joista XNUMX XNUMX vammat ja 264 kuolemantapausta, DDPM raportoi Seven Days of Danger -liikenneturvallisuuskampanjasta Songkranin aikana (11. huhtikuuta - 17. huhtikuuta).

Huhtikuun 17. päivänä tapahtui 183 onnettomuutta, joista 202 loukkaantui ja 16 kuoli. Suurin osa johtui ylinopeudesta (45 prosenttia). Noin 80 prosenttia onnettomuuksista johtui moottoripyöristä. Suurin osa liikenneonnettomuuksista tapahtui moottoriteillä kello 3–01

Provinssi, jossa kuoli eniten, oli Chanthaburi, Nakhon Pathom, Nan, Ratchaburi ja Lamphun, joissa molemmissa kuoli 2. Eniten onnettomuuksia ja loukkaantumisia sattui Kanchanaburissa, 11 tieliikenneonnettomuutta ja 13 loukkaantumista.

Kaikkiaan seitsemän päivän aikana tapahtui 2,203 2,208 tieliikenneonnettomuutta, joissa loukkaantui 264 XNUMX ja kuoli XNUMX.

Eniten kuolleita oli Bangkokissa, jossa kuoli 22. Eniten onnettomuuksia sattui Chiang Raissa, 68 onnettomuutta. Eniten loukkaantuneita oli Nakhon Si Thammaratissa, jossa loukkaantui 70.

Katastrofien ehkäisy- ja lieventämisministeriö (DDPM) ilmoitti seitsemäntenä päivänä (263. huhtikuuta) liikenneturvallisuuskampanjan Seven Days of Danger Songkranin aikana (36. huhtikuuta) yhteensä 268 liikenneonnettomuutta, joissa kuoli 16 ja loukkaantui 11. 17. huhtikuuta).

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/