Pattayan poliisi tekee viimeisiä valmisteluja Big Songkran -päivää varten 19. huhtikuuta

Pattaya -

Pattayan poliisit kokoontuivat eilen 17. huhtikuuta valmistautumaan Wan Laiiin eli Songkran-festivaalin suureen päivään, joka on suunniteltu pidettäväksi huomiselle 19. huhtikuuta.

Tarinan videoversio löytyy täältä.

Viranomaisten mukaan Beach Road suljetaan osittain tilaisuuden varaamiseksi jalankulkijoille, jotka tulevat osallistumaan tapahtumaan. Central Pattaya Beachiltä Walking Streetille johtava tie suljetaan klo 14-30.

Tätä tapahtumaa varten Pattayan poliisiasema lähettää 11 ryhmää, joissa on 653 poliisia, suorittamaan erilaisia ​​tehtäviä 11 eri vaiheessa.

Tapahtumaan osallistujia suojelevat myös liikennetoimenpiteet, kuten tarkastuspisteet vieraiden vastaanottamista ja lähettämistä varten. Poliisi kehottaa myös osallistujia olemaan juomatta alkoholia, vaikka tämän odotetaankin jätettävän huomiotta. Ainakin poliisi on varoittanut voimakkaasti rattijuopumuksesta ja tarkastaa tämän ympäri kaupunkia.

Wan Lai peruttiin periaatteessa Covid-19-pandemian neljän viime vuoden aikana, ja viimeinen tapahtuma pidettiin vuonna 2019.

Huomisen juhlaan kuuluu monia konsertteja, paraatteja, tapahtumia ja tietysti paljon, paljon vettä.

Songkranin perinteisestä puolelta kiinnostuneille Wat Chai Walking Streetin lähellä järjestää erityisiä Songkran-seremonioita klo 7 alkaen. Näitä ovat ansioiden tekoseremoniat, saarnat, vanhinten kunnioittaminen vedellä, buddhalaisten pyhäinjäännösten kunnioittaminen sekä munkkien ja uskonnollisten pyhäinjäännösten paraati, joka lähtee Wat Chaista ja menee alas Beach Roadille noin klo 11.

Päivän odotetaan houkuttelevan satoja tuhansia juhlijia Songkranin viimeisenä päivänä Pattayalla. Ne, jotka todella haluavat enemmän, voivat kuitenkin suunnata Bang Sarayhin 20. huhtikuuta tai Ban Buengiin ja Samut Prakaniin 21. huhtikuuta viimeisille päivilleen.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.