Pattayan moottoripyöräilijä kärsi vakavia vammoja kääntyessään katsomatta kunnolla

Pattaya -

Thaimaalainen moottoripyöräilijä loukkaantui vakavasti tänä aamuna, kun hänen kerrottiin kääntyneen katsomatta kunnolla.

Sawang Boriboon -pelastajat auttoivat thaimaalaista miestä, 25-vuotiasta Nopparat Puangthipia, joka oli törmännyt moottoripyörällään autoon matkustaessaan hakemaan aamiaista tänään 7. huhtikuuta kello 30.

Mies löydettiin makaamasta tieltä Soi Nern Plub Wanissa Pattayassa, Banglamungin alueella, Chonburissa. Hän oli saanut suuren haavan oikeaan temppeliin ja luumurtuman oikeaan käteensä. Nopparat oli kuitenkin edelleen tajuissaan ja pystyi keskustelemaan.

Nopparat kertoi The Pattaya Newsille, että hän ajoi moottoripyörällään suosikkipaistettua sianlihakauppaansa. Kun hän yritti kääntyä kauppaan, hän sanoi, että sedan törmäsi hänen ajoneuvoonsa voimakkaasti, jolloin se kaatui.

Nopparat laskeutui sitten maahan ja loukkaantui. Hänet siirrettiin Banglamungin sairaalaan.

Pattaya News haastatteli mukana ollutta sedan-kuljettajaa, 50-vuotiasta rouva Chotika Srisawatia, ja sai tietää, että Nopparat teki äkillisen käännöksen sedanin eteen. Hän sanoi olevansa onnekas, ettei hän loukkaantunut.

Pattayan poliisi kutsuu molemmat osapuolet kuulusteltavaksi myöhemmin Pattayan poliisiasemalle.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.