Myöhemmin itsemurhaan kuolleen entinen poikaystävä väitetään ampuneen naisen Pattayassa

Pattaya -

Hänen entinen poikaystävänsä ampui naista raa'asti päähän kahdesti ja hän kuoli. Myöhemmin ampuja riisti henkensä paeta rangaistusta.

Kello 04 tänään, 30. huhtikuuta, Pattayan poliisi vastaanotti ilmoituksen naisesta, joka oli ammuttu lähellä Mantra Pura -hotellia Pohjois-Pattayalla ja joka ryntäsi paikalle Sawang Boriboon -pelastajien kanssa.

Paikalla viranomaiset löysivät thaimaalaisen naisen, 32-vuotiaan neiti Jutathip Ayuyuenin, makaamassa reagoimattomana maassa. Nainen oli saanut kaksi ampumahaavaa päänsä takaraivoon. Hänet löydettiin maasta halaessaan thaimaalaista ystäväänsä, 31-vuotiasta Apassanun Trisopinia, joka ei loukkaantunut.

Pelastajat veivät Jutathipin lähimpään sairaalaan, mutta hän valitettavasti kuoli myöhemmin vammoihinsa. Poliisi keräsi tapahtumapaikalta kaksi ammusta.

Virkamiehet haastattelivat Ms Apassanunia ampumisesta. Nainen sanoi, että ampuja oli uhrin entinen poikaystävä. Hän seurasi heitä salaa hotellille moottoripyörällä ennen kuin pysäköi ajoneuvon, käveli heidän luokseen ja avasi yhtäkkiä tulen uhria kohti.

Apassanun sanoi, että neiti Jutathip käytti kehoaan puolustaakseen häntä luodeilta. Jutathip kaatui maahan pitäessään Apassanunia, joten hän päätti leikkiä kuolleena ja selvisi tapauksesta ilman vammoja. Apassanun kertoi, että epäilty kilpaili Honda Forza -moottoripyörällään ampumisen jälkeen.

Pattayan poliisin mukaan ampuja tunnistettiin 37-vuotiaaksi Buddhachak Muleethetiksi. Hän oli kuntovalmentaja Pattayan alueella.

Epäilty löydettiin kuolleena hylätyn rakennuksen ulkopuolelta osoitteessa Soi Pattaya 32 kello 10 tänään, 30. huhtikuuta. Hän oli saanut yhden ampumahaavan päähän, ja Pattayan poliisi uskoi hänen kuolleen itsemurhaan. Poliisi keräsi .18 revolverin miehen ruumiin viereen. Myös hänen Honda Forza -moottoripyöränsä löydettiin paikalta.

Poliisi uskoi, että herra Buddhachak turhautui uhriin sen jälkeen, kun tämä kieltäytyi sovittamasta suhdetta hänen kanssaan ja päätti ampua hänet vihanpurkauksessa. Viranomaiset kuitenkin jatkavat tutkintaa selvittääkseen tämän tragedian tarkan syyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.