Thaimaan suosituimmat kansalliset tarinat huhtikuun 2023 toiselta viikolta

Tässä on katsaus Pattaya News/TPN -maajoukkueemme valitsemiin suosituimpiin NATIONAL Thailand -tarinoihin viime viikolta maanantaista 10. huhtikuuta 2023 sunnuntaihin 16. huhtikuuta 2023. Ne eivät ole mitenkään erityisen tärkeitä, mutta on listattu julkaisupäivän mukaisessa järjestyksessä.

Aloitetaan ja katsotaan, mitkä olivat huipputarinat!

  1. Tuomioistuin on varoittanut Thaimaan kansalaisia ​​olemaan ajamatta ajoneuvoja humalassa tulevan Songkran-festivaalin aikana nähtyään liikenneonnettomuuksien lisääntyneen viimeisen kahden vuoden aikana.

Tämä auttaa vähentämään onnettomuuksia ja oikeudenkäyntien määrää.

2. Thaimaa on asettanut suuren tavoitteen houkutella maahan 150,000 XNUMX arvokasta Saudi-Arabialaista matkailijaa matkailun herättämiseksi.

Thaimaa on myös pohtinut islamilaisen matkailun laajentamista yleisesti, mikä on tärkeää monille saudi-arabialaismatkailijoille.

3. Bangkokin kuvernööri Chadchart Sittipunt vieraili Khaosan Roadilla aloittaakseen Songkran-festivaalin eilen 13. huhtikuuta.

Hän sanoi, että ilmapiiri oli erittäin vilkas sekä ulkomaisten että thaimaalaisten vieraiden kanssa.

4. Thaimaan poliisi ja Federal Bureau of Investigation (FBI) pidättivät yhteistyössä saksalais-amerikkalaisen karkuun syytettynä petossyytteet Bangkokissa.

FBI oli käynnistänyt operaation pidättääkseen nimettömän kuljetusyhtiön korkean tason johtajia Yhdysvalloissa, jotka olivat pettäneet yhtiöltä yli 52 miljoonaa dollaria viimeisen 10 vuoden aikana.

5. Thaimaan kansanterveysministeriön pääsihteeri tohtori Opas Karnkawinpong kertoi, että tämän vuoden Songkran-festivaalin aikana liikenneonnettomuuksiin liittyvien vakavien vammojen määrä lisääntyi, ja 91 % vakavista vammoista johtui turvavyön laiminlyönnistä.

Ihmisiä kehotetaan lepäämään riittävästi, tarkastamaan ajoneuvonsa, noudattamaan liikennelakeja ja suunnittelemaan reitit etukäteen onnettomuuksien minimoimiseksi.Ja siinä kaikki tälle viikolle. Kiitos kuten aina, että luit Pattaya News / TPN News!

Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/