Pattayan poliisi auttaa päihtynyttä ulkomaalaista, joka puukotti itseään

Pattaya -

Pattayan poliisi ja pelastustyöntekijät auttoivat tuntematonta miespuolista ulkomaalaista, joka puukotti itseään ja kärsi ei-kuolemaan johtavia vammoja kello 1 aamuyöllä tänään 17. huhtikuuta.

Viranomaiset löysivät ulkomaalaisen miehen vaeltavan ympäriinsä loukkaantuneena ja voimakkaasti pahentuneena asunnon parkkipaikalta Soi Pratamnak 6:ssa Pattayassa. Mies oli saanut vasempaan rintakehään puukotushaavan ja vuoti runsaasti verta.

Poliisi yritti rauhoittaa häntä, koska hän vaikutti päihtyneeltä ja kiihtyneeltä. Mies kuitenkin kielsi aluksi lääketieteellisen avun ja yritti kävellä pois ennen kuin muutama laupias samarialainen saapui paikalle ja onnistui puhumaan hänet.

Tämän jälkeen mies vietiin paikalliseen sairaalaan. Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he tiesivät vain miehen asuneen huoneistossa ja että hän puukotti itseään ennen kuin hän saapui huoneistoonsa puolenyön aikoihin.

Poliisi ilmoitti kuitenkin tutkivansa tapausta edelleen selvittääkseen tapahtuman tarkan motiivin. Poliisi uskoo, että alkoholilla oli keskeinen tekijä tapahtumassa.

Jos sinä tai joku tuntemasi on masentunut, pyydä apua. Pattaya News ehdottaa Thaimaan samarialaisia, jotka ovat tavoitettavissa täältä:

https://www.facebook.com/Samaritans.Thailand/
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.