Kuuluisa japanilainen aikuisten elokuvatähti "Eimi Fukada" nähtiin Pattaya Rolling Loudissa

KUVA: eimi0318

Pattaya -

Kuuluisa JAV-pornotähti Eimi Fukada oli läsnä Rolling Loud Thailandissa, joka päättyi juuri viime viikonloppuna.

Legend Siam Pattayassa 15. huhtikuuta päättyneessä sähköistävämmässä hip-hop-tapahtumassa oli valtavasti yleisöä, joiden joukossa oli julkkiksia ympäri Thaimaata ja eräitä tunnetuimpia hahmoja ulkomailla.

Yllättäen yksi heistä sattui olemaan Eimi Fukada, japanilainen näyttelijä, joka tunnetaan hyvin Japanin aikuisten elokuvateollisuudessa. 25-vuotias näyttelijä havaittiin osallistujien joukossa, ja hän myös tervehti monia thaimaalaisia ​​ja ulkomaisia ​​faneja, jotka tunsivat hänet.

Jos olet lumoutunut hänen suloisuudestaan ​​ja haluat tutustua häneen, voit seurata häntä Instagram täällä! (Se on turvallinen työhön linkki, älä huoli!)

KUVA: eimi0318
KUVA: eimi0318

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.