Bangkokin ampuminen ruuhkaisessa Songkran-tapahtumassa: neljä loukkaantui, epäilty pidätettiin

KUVA: Khaosod Online

Bangkok -

Törkeässä ammuskelussa Bangkokin suositulla Songkran-alueella Royal City Avenuella (RCA) loukkaantui neljä ihmistä varhain tänä aamuna, 17. huhtikuuta.

Epäilty ampuja otettiin kiinni tapahtumapaikalta, kun hän oli saapunut tapahtumapaikalle ja avannut tulen toiseen mieheen. RCA:ssa, joka on yksi Bangkokin suosituimmista ja ruuhkaisimmista viihdepaikoista, kuului 4-5 laukausta.

Paikka isännöi Songkran-tapahtumaa kuvaushetkellä.

Epäilty on pidätettynä ja kuulusteltuna Makkasanin poliisiasemalla.

Neljä ihmistä, kolme miestä ja yksi nainen, ammuttiin ja loukkaantui ilman hengenvaarallisia vammoja tapahtumassa. Heidät vietiin nopeasti sairaalaan läheiseen sairaalaan. Poliisi tunnisti uhreiksi 26-vuotias Aobnithi Puengkheha, 26-vuotias Jiraporn Poonsook, 25-vuotias Natthanon Nonthasood ja 28-vuotias Thitipoon Supprasert.

Raporttien mukaan ammuskelu tapahtui Onyx-baarin edessä, joka on yksi alueen tunnetuimmista yöpaikoista.

Thaimaan poliisi ei ole vielä kertonut yksityiskohtia ampujan motiivista tai hänen henkilöllisyydestään, mutta Thaimaan median mukaan mies oli tappelussa toisen miehen kanssa ennen ampumista.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.