Varas murtautuu amerikkalaisen ex-patin taloon Pattayassa ja varastaa hänen Rolex-kellonsa

Pattaya -

Varas murtautui ulkomaalaisen miehen taloon Pattayassa ja varasti hänen kalliin Rolex-kellonsa sekä 1,800 XNUMX bahtia käteistä uhrin ja Pattayan poliisin raportin mukaan.

Tapaus sattui 8. huhtikuuta noin kello 11. Tuntematon varas murtautui Pattayan Banglamungin alueen Nongpruen osa-alueella sijaitsevaan Yhdysvaltain kansalaisen taloon, joka tunnistettiin vain hänen etunimestään Sal.

Varas, jota ei ole vielä saatu kiinni, varasti talosta yhden kalliin Rolex-kellon ja noin 1,800 XNUMX bahtia käteistä ja pakeni. Pattayan poliisi ei julkistanut kellon tarkkaa käteisarvoa.

Ulkomaalainen uhri teki välittömästi ilmoituksen poliisille, kun hän huomasi, että hänen omaisuutensa oli varastettu, ja lisäsi, että tapaus tapahtui nopeasti eikä näyttänyt tallennetun kodin CCTV:lle.

Pattayan viranomaiset yrittävät löytää epäillyn lehdistön ajan ja pyyhkivät paikalta sormenjälkiä. Uhri on kehottanut Pattayan poliisia tarkistamaan alueen katuvalvontakamerat yrittääkseen löytää rikospaikalta poistuvan epäillyn ja toivoo, että tapaus saadaan ratkaistua mahdollisimman pian, ja lisäsi, että myönteinen ratkaisu auttaa palauttamaan ihmisten luottamuksen turvatoimiin. Pattayassa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.