Rantakauppias murhattiin Pattaya Beachillä kymmenien turistien edessä, epäilty pidätettiin

Pattaya, Thaimaa-

Pattayan poliisin mukaan 39-vuotias vammainen rantamyyjä murhattiin tänä iltana 16. huhtikuuta 2023 Pattaya Beachillä velkaan liittyvässä tapahtumassa. Katso videoversio tästä tarinasta napsauttamalla tätä.

Tapaus sattui kello 5 lähellä Soi 30/13:ää, lähellä Walking Streetiä hiekalla lähellä Pattaya Beachin polkua. Tällä hetkellä kymmeniä turisteja ja paikallisia oli alueella harjoittamassa tai osallistumassa Songkran Thai New Year -vesiaktiviteetteihin ja todistamassa järkyttävää tapausta.

Uhriksi tunnistettiin 39-vuotias herra Tossaphon Sae Lim, jonka vasemmalla kyljellään oli fyysinen vamma, joka esti häntä kävelemästä kunnolla. Hän oli saanut puukon rintakehän vasemmalle puolelle ja epäilty murha-ase, keittiöveitsi, löytyi lähistöltä hiekasta.

Mr. Lim oli rantamaton myyjä Polin mukaan. Everstiluutnantti Surachet Aneksri, Pattayan poliisiaseman apulaisjohtaja, ja hänen kerrotaan myös myyneen huumeita turisteille Pattaya Beachillä.

Rantatuolien operaattorin mukaan, joka pyysi tulla tunnistetuksi thaimaalaisella lempinimellään Mr. Ball, Lim oli joutunut riitaan rahoista, jotka oli velkaa epäillylle, joka oli toimittanut hänelle huumeita myytäväksi turisteille liikekumppanuudessa. . Ball kertoi, että Limin ja epäillyn välillä oli ollut käynnissä kiista tästä maksamattomista tavaroista aiheutuneesta velasta.

Kohtaus kauhistuttavasta murhasta Pattaya Beachillä

Mr. Lim oli istunut rantatuolissa yrittäessään myydä rantamattoja Pattaya Beachin ihmisille, kun epäilty lähestyi häntä ja aloitti raivokkaan sanallisen kiistan. Epäilty löi sitten uhria kasvoihin ja veti esiin veitsen ja puukotti häntä rintaan. Epäilty pakeni sitten paikalta moottoripyörällä, kun järkyttyneet todistajat ja turistit seisoivat lähellä, Mr. Ball sanoi.

Pattayan poliisi onnistui jäljittämään epäillyn hetken kuluttua CCTV:n ja poliisin tarkastuspisteiden avulla. Epäilty on tunnistettu 42-vuotiaaksi Somchat Ailaksi, ja hänet on nyt pidätetty ja hän on lehdistöhetkellä Pattayan poliisiasemalla osoitteessa Soi 9. Somchat on myös myöntänyt murhaneensa herra Limin, sanoen vain, että Lim oli hänelle velkaa, mutta ei keskustellut velan Pattayan poliisille.

Murhasta epäilty herra Somchat Aila, oikea.

Pattayan poliisi ilmoitti myös Pattaya Newsille, että Somchatilla on laaja rikosrekisteri ja hän oli ollut vankilassa kuusi kertaa aiemmin, viimeksi vapautettu tämän vuoden tammikuussa 2023.

Somchatia syytetään murhasta ja hän on edelleen pidätettynä.

Pattayan poliisi haastattelee murhan todistajia.
Tilaa
Adam Judd
Adam Judd on TPN Median osaomistaja joulukuusta 2017 lähtien. Hän on kotoisin Washington DC:stä, Amerikasta, mutta on asunut myös Dallasissa, Sarasotassa ja Portsmouthissa. Hänen taustansa on vähittäiskaupan, henkilöstöhallinnon ja toiminnanohjauksen parissa, ja hän on kirjoittanut uutisista ja Thaimaasta useiden vuosien ajan. Hän on asunut Pattayalla kokopäiväisenä asukkaana yli yhdeksän vuotta, on paikallisesti tunnettu ja vieraillut maassa säännöllisesti yli vuosikymmenen ajan. Hänen täydelliset yhteystietonsa, mukaan lukien toimiston yhteystiedot, löytyvät alla olevalta Ota yhteyttä -sivultamme. Tarinoita lähetä sähköpostia osoitteeseen Editor@ThePattayanews.com Tietoja meistä: https://thepattayanews.com/about-us/ Ota yhteyttä: https://thepattayanews.com/contact-us/