Velallisen väitetään puukottaneen Pattayan lainahain

Pattaya -

Lainahaiuros puukotettiin kiistassa velallisen kanssa Pattayalla viime yönä 15. huhtikuuta.

Tapaus tapahtui Rueangwilai-asunnon lähellä Pattayan Banglamungin alueella kello 10. Poliisit ja Sawang Boriboonin pelastajat lähetettiin vastauksena väkivaltaiseen tappeluilmoitukseen, ja he löysivät thaimaalaisen miehen, 33-vuotiaan herra Sarawut Kamsaipromin, makaamassa tuskissaan asunnon etuosasta.

Mies oli saanut vakavia puukotushaavoja vasempaan rintakehään ja runsasta verenvuotoa. Hänet kuljetettiin lähimpään paikalliseen sairaalaan.

Pattayan viranomaiset löysivät verisen keittiöveitsen tapahtumapaikalta ja pitivät sitä todisteena. Sitten he haastattelivat epäillyn vaimoa Nasrikan Mustapaa, 29, ja saivat tietää, että epäilty Abdul Raqibkhan Weeto, 30, oli paennut paikalta pyörällään.

Vaimon mukaan uhri Sarawut oli lainahai. Hän tuli perimään velkaa hänen aviomieheltään Abdulilta, koputti oveen ja kuulemma huusi uhkailua, että hän tuo ystävänsä hakkaamaan miehensä ja jopa ampuisi hänet kuoliaaksi, jos tämä ei maksaisi takaisin velkaa, jonka suuruus oli ei julkistettu.

Herra Abdul ei kuitenkaan avannut ovea, ja perintämies lähti. Sarawut palasi sitten toisen kerran, koputti oveen uudelleen ja kirosi äänekkäästi. Ei kestänyt sitä enää, herra Abdul avasi oven kohdatakseen lainahain. He alkoivat riidellä ja lopulta tappelemaan päätyen siihen, että Abdulin kerrottiin puukottavan Sarawutia rintakehään Abdulin vaimon mukaan itsepuolustukseksi.

Nimeämätön silminnäkijä kertoi The Pattaya Newsille nähneensä Abdulin ajavan pois Honda Wave -moottoripyörällä. Pattayan poliisi tutkii CCTV-materiaalia löytääkseen epäillyn.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.