Auto syttyy salaperäisesti tuleen Chonburissa hälyttäen asukkaita

Chonburi -

Auto syttyi mystisesti tuleen keskiyöllä tänään 16. huhtikuuta. Henkilövahinkoja ei raportoitu, mutta tapahtuma hälytti useita lähistöllä asuvia.

Sawang Boriboon -pelastajat ja Chonburin palokunta reagoivat tulipaloon, joka nielaisi sedanin paikallistiellä Khao Mai Kaeon osa-alueella Banglamungin alueella, Chonburissa.

Tapahtumapaikalla tulipalo kulutti Honda Dimension -sedania. Sen kuljettaja, 26-vuotias Wasuthep Wechlumrit, oli pelastajien mukaan paikalla loukkaantumattomana, mutta järkyttynyt tapahtumasta. Myös jotkut lähialueen asukkaat houkuttelivat tulipaloa ja olivat yllättyneitä ja huolestuneita tapauksesta.

Viranomaiset saivat palon sammutettua muutamassa minuutissa, mutta auto paloi täysin rapeaksi.

Mr. Wasuthep kertoi The Pattaya Newsille palanneensa äskettäin osallistumasta Songkran-juhliin Rayongin maakunnassa. Matkallaan hän kuuli räjähdyksen ja huomasi autostaan ​​nousevan savua. Sitten hän pysäköi auton nopeasti ja onnistui pakenemaan juuri ajoissa ennen kuin se syttyi tuleen.

Viranomaiset epäilivät, että tulipalo saattoi aiheuttaa oikosulun.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.