Burmalaisia ​​ja kiinalaisia ​​henkilöitä pidätettiin Pattayalla laittomasti Thaimaahan saapumisesta ja oleskelun ylittämisestä

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti kolme kiinalaista ja yhden burman kansalaisen eilen 15. huhtikuuta epäiltyinä laittomasta Thaimaahan saapumisesta ja oleskeluajan ylittämisestä.

Neljä henkilöä pidätettiin talosta Takhian Tian osa-alueella Bang Lamungin alueella, Chonburissa. Poliisit ja maahanmuuttajat tekivät ratsian paikalle sen jälkeen, kun tutkimuksessa kävi ilmi, että talon asukkaat hiipivät Thaimaahan ilman asianmukaisia ​​asiakirjoja.

Viranomaiset löysivät kolme kiinalaista: Li Lili, 24, Ma Liang, 25, rouva Tingting Wang, 56, ja yksi burmalainen työntekijä, rouva Nan Yong, 20. Poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että herra Ma ja Nan ei kyennyt esittämään heidän passejaan, kun taas rouva Tingting sattui jäämään viisuminsa yli. Li oleskeli laillisesti Thaimaassa, mutta hän joutui myöhemmin kohtaamaan muita syytteitä, kuten alla näkyy.

Tämän jälkeen neljä henkilöä vietiin poliisiasemalle syytteitä varten. Tutkittuaan todisteet poliisit paljastivat The Pattaya Newsille, että burmalainen työntekijä tuli laittomasti Thaimaahan luonnollisen kanavan kautta Tratin maakunnassa. Hän itse myönsi myöhemmin, että herra Li palkkasi hänet talon siivoojaksi ja sai 7,500 XNUMX bahtia kuukaudessa. Hän työskenteli siellä noin kolme kuukautta

Li sai syytteen laittoman siirtotyöläisen palkkaamisesta ilman työlupaa. Ma ja rouva Nan syytettiin salakuljetuksesta maahan. Ja neiti Tingtingiä syytettiin viisuminsa ylittämisestä 24 päivää.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.