91 % vakavista vammoista Songkranin aikana johtuu ihmisistä, jotka eivät käytä turvavyötä

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriön pääsihteeri tohtori Opas Karnkawinpong kertoi, että tämän vuoden Songkran-festivaalin aikana liikenneonnettomuuksiin liittyvien vakavien vammojen määrä lisääntyi, ja 91 % vakavista vammoista johtui turvavyön laiminlyönnistä.

11.-16. huhtikuuta kerätyt tiedot osoittivat, että loukkaantuneita oli 17,775 19.26, mikä on 232 % enemmän kuin edellisenä vuonna. Kuolleita oli myös 26.81, mikä oli 3,814 % vähemmän kuin edellisenä vuonna. Loukkaantuneista 81.84 XNUMX ihmistä joutui sairaalahoitoon, mikä kasvoi XNUMX %.

Kolme eniten kuolonuhria sisältävää maakuntaa olivat Nakhon Ratchasima 12 kuolemantapauksella, Chiang Rai ja Pathum Thani 9 ja 8 kuolemantapauksella. Kolme eniten loukkaantuneita provinssia olivat Chiang Mai 811 loukkaantumisella, Nakhon Ratchasima 782:lla ja Khon Kaen 665:llä.

Tohtori Opas totesi, että vakaviin vammoihin eniten vaikuttanut riskitekijä olivat ihmiset, jotka eivät käyttäneet turvavyötä, mikä oli 91.95 % kaikista vammoista. Myös rattijuopumuksella oli osuutta 31.51 %:lla ja kypärän käyttämättömyydellä 10.77 %.

Tohtori Opas pyysi kansalaisia ​​olemaan varovaisia ​​ajon aikana, erityisesti 16.-17. huhtikuuta, jolloin liikenne ympäri maata yleensä ruuhkautui, kun ihmiset matkustivat takaisin koteihinsa lomansa jälkeen.

Hän kehotti myös ihmisiä lepäämään riittävästi, tarkastamaan ajoneuvonsa, noudattamaan liikennelakeja ja suunnittelemaan reittinsä etukäteen onnettomuuksien minimoimiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Pattaya Newsin viimeisimmät paikallisuutisten kääntäjä. Aim on XNUMX-vuotias, joka tällä hetkellä asuu ja opiskelee viimeistä vuottaan yliopistossa Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.