91 % vakavista vammoista Songkranin aikana johtuu ihmisistä, jotka eivät käytä turvavyötä

Kansallinen -

Thaimaan kansanterveysministeriön pääsihteeri tohtori Opas Karnkawinpong kertoi, että tämän vuoden Songkran-festivaalin aikana liikenneonnettomuuksiin liittyvien vakavien vammojen määrä lisääntyi, ja 91 % vakavista vammoista johtui turvavyön laiminlyönnistä.

11.-16. huhtikuuta kerätyt tiedot osoittivat, että loukkaantuneita oli 17,775 19.26, mikä on 232 % enemmän kuin edellisenä vuonna. Kuolleita oli myös 26.81, mikä oli 3,814 % vähemmän kuin edellisenä vuonna. Loukkaantuneista 81.84 XNUMX ihmistä joutui sairaalahoitoon, mikä kasvoi XNUMX %.

Kolme eniten kuolonuhria sisältävää maakuntaa olivat Nakhon Ratchasima 12 kuolemantapauksella, Chiang Rai ja Pathum Thani 9 ja 8 kuolemantapauksella. Kolme eniten loukkaantuneita provinssia olivat Chiang Mai 811 loukkaantumisella, Nakhon Ratchasima 782:lla ja Khon Kaen 665:llä.

Tohtori Opas totesi, että vakaviin vammoihin eniten vaikuttanut riskitekijä olivat ihmiset, jotka eivät käyttäneet turvavyötä, mikä oli 91.95 % kaikista vammoista. Myös rattijuopumuksella oli osuutta 31.51 %:lla ja kypärän käyttämättömyydellä 10.77 %.

Tohtori Opas pyysi kansalaisia ​​olemaan varovaisia ​​ajon aikana, erityisesti 16.-17. huhtikuuta, jolloin liikenne ympäri maata yleensä ruuhkautui, kun ihmiset matkustivat takaisin koteihinsa lomansa jälkeen.

Hän kehotti myös ihmisiä lepäämään riittävästi, tarkastamaan ajoneuvonsa, noudattamaan liikennelakeja ja suunnittelemaan reittinsä etukäteen onnettomuuksien minimoimiseksi.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Osallistu keskusteluun Facebook-ryhmässämme https://www.facebook.com/groups/438849630140035/tai alla olevissa kommenteissa.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.