Pattayan poliisi varoittaa turisteja taskuvarkaista, jotka toimivat Songkranin aikana ruuhkaisilla vesitaistelualueilla

Pattaya -

Bangkokista kotoisin olevan thaimaalaisen turistin väitetään taskuvarkaiksi Songkranin vesiroisketapahtuman aikana Pattaya Walking Streetillä, mikä johti Pattayan poliisiin antamaan varoituksen turisteille.

Pattaya City Law Enforcement sai ilmoituksen herra Chinnawut Lahoongilta, 25, perjantai-iltana (14. huhtikuuta).th), että hänet oli varastettu. Hän kertoi virkamiehille, että hänen lompakkonsa on varastettu, kun hän nautti vesiroiskeista Pattaya Walking Streetillä.

Mr. Chinnawut kertoi Pattaya News -tiimille "Matkustin Bangkokista liittyäkseni Walking Streetin vesiroiskeisiin. Kävellessäni pysähdyin ostamaan vesipyssyä. Ympärilläni oli paljon ihmisiä, ja myöhemmin sain tietää, että lompakkoni oli mennyt, kun menin maksamaan vesipyssystä. Lompakon sisällä oli noin 3,000 bahtia käteistä ja erilaisia ​​pankkiautomaattikortteja. Uskon, että minut varastettiin."

Mr. Chinnawut on tehnyt ilmoituksen Pattayan kaupungin poliisille ja he tarkistavat CCTV-materiaalia.

Pattayan kaupungin poliisi varoittaa ihmisiä olemaan varovaisempi omaisuutensa kanssa. Taskuvarkaudet ovat yleisiä suurissa Songkran-tapahtumissa, ja lainvalvontavarkaat pitävät erityisesti kohteena löyhästi vyötärön ympärille ripustettuihin tai taskusta ulos työntyviin vedenpitäviin laukkuihin.

Pattayan poliisi suosittelee, että vedenpitäviä laukkuja on pidettävä kaulassa tukevalla hihnalla ja niitä tulee kantaa vaatteiden sisällä, ei ulkopuolella. He myös varoittavat ihmisiä olemaan näyttämättä arvoesineitä tai kalliita koruja.

-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Auta tukemaan Pattaya News -lehteä vuonna 2023!
Tarvitsetko oikeudellista neuvontaa tai asianajajaa? Voimme auttaa. Klikkaa tästä.

Katso lisätietoja kiinteistön listaamisesta meille napsauttamalla tätä.

Haluatko mainostaa kanssamme tai tiedustella yrityksesi, tapahtumasi, hyväntekeväisyysjärjestösi tai urheilutapahtumasi mainostamisesta? Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Sales@ThePattayanews.com

Goong Nang on uutiskääntäjä, joka on työskennellyt ammattimaisesti useissa uutisorganisaatioissa Thaimaassa useiden vuosien ajan ja työskennellyt Pattaya Newsin kanssa yli kolme vuotta. Erikoistunut ensisijaisesti Phuketin, Pattayan paikallisiin uutisiin ja myös kansallisiin uutisiin painottaen kääntämistä thain kielestä englanniksi ja toimien välittäjänä toimittajien ja englanninkielisten kirjailijoiden välillä. Alun perin Nakhon Si Thammaratista, mutta asuu Phuketissa ja Krabissa paitsi työmatkalla näiden kolmen välillä.