Pattayalainen moottoripyörätaksimies, jonka väitettiin uhanneen matkustajaa veitsellä yli 40 bahtilla, pidätettiin

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti eilen thaimaalaisen moottoripyörätaksilijan, joka väitti uhanneen ulkomaalaisia ​​matkustajia veitsellä hintaerojen vuoksi.

Varhain illalla eilen, 13. huhtikuuta, poliisit saivat ilmoituksen miehestä, joka näytti heiluttavan veitsellä ulkomaisia ​​turisteja Pattaya Second Roadilla lähellä Soi 6/1:tä.

Noin 50-60-vuotias miehellä oli yllään erottuva oranssi moottoripyörätaksipuku. Jalankulkijat tallensivat hänet, kun hän raivokkaasti yritti hyökätä veitsellä kahden tuntemattoman ulkomaalaisen miehen kimppuun. Nauhoituksen mukaan monet sekä thaimaalaiset että ulkomaalaiset yrittivät pysäyttää hänet.

Saatuaan ilmoituksen Pattayan poliisi suoritti intensiivisen tutkinnan ja pidätti nopeasti epäillyn herra Worapol Narojin. Epäilty on Pattaya Night Bazaarin lähellä toimiva moottoripyörätaksilla ajaja. Hän väitti poliisille, että matkustajat yrittivät puolittaa hänen hintansa 40 bahtiin henkilöltä, kun he kuulemma alun perin sopivat 80 bahtia per henkilö.

Epäilty kertoi hakeneensa molemmat ulkomaalaiset Central Beach Mall -ostoskeskuksesta viedäkseen heidät Soi 6:een. Ulkomaalaiset ovat edelleen tuntemattomia lehdistön ajan.

Poliisi haastatteli sitten silminnäkijää, Alessandro Somsaenia, 31. Hän sanoi, että epäillyn ja ulkomaalaisten välinen tappelu puhkesi hänen nauttiessaan Songkranista tien lähellä. Epäilty ajoi ulkomaalaisia ​​ympäriinsä ja yritti puukottaa heitä. Onneksi monet ihmiset tulivat ulkomaalaisten avuksi ja auttoivat pysäyttämään taistelun. Tämän jälkeen epäilty juoksi karkuun ja hänet pidätettiin myöhemmin.

Viranomaiset käynnistävät oikeustoimia epäiltyä vastaan ​​ja toteavat, että tämä vaikuttaa myös hänen ajokorttiinsa ja kykyynsä toimia moottoripyörätaksinkuljettajana.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Seuraa meitä Facebook, Twitter, Google Uutiset, Instagram, TikTok, Youtube, Pinterest, Fläppitaulutai Tumblr

Liity LINE-palveluun saadaksesi rikosilmoituksia!
Tai, Liity kanssamme Telegramissa rikoshälytyksiä varten!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.