Lainahailiiketoimintaa harjoittavat kiinalaiset ylijääneet lopetettiin Pattayalla

Pattaya -

Pattayan poliisi pidätti joukon kiinalaisia ​​oleskeluajan ylittäneitä vuokra-asunnossa Pattayassa eilen 11. huhtikuuta. Virkamiehet sanoivat, että ryhmä harjoitti lainahailiiketoimintaa Thaimaassa ja lainasi rahaa asiakkaille Kiinassa.

Chonburin poliisi, turistipoliisi ja thaimaalainen maahanmuutto tekivät ratsian kaksikerroksiseen taloon M-vuorikylässä Pattayalla eilen kello 6 sen jälkeen, kun tutkittiin, että joidenkin Kiinan kansalaisten väitetään harjoittaneen laitonta lainahailiiketoimintaa kiinteistössä.

Kotietsinnässä poliisi löysi neljä miestä ja yhden naisen, nimittäin Fu Yin-terin (36), Hu Xiaowei (41), Lin Yongpinin (29), Ji Liu-nen (29) ja Tang Wein (35).

Poliisi sanoi, että henkilöt vuokrasivat talon Pattayasta harjoittaakseen laitonta lainayritystä, joka jakoi rahaa asiakkaille Kiinassa. Poliisin mukaan ryhmä teki voittoa veloittamalla kohtuutonta takaisinmaksuprosenttia.

Viranomaiset takavarikoivat epäillyiltä 8 kannettavaa tietokonetta, 12 matkapuhelinta, yli 50 SIM-korttia ja luettelon useista velallisista, jotka kaikki olivat kiinalaisia.

Epäiltyjen viisumit tarkastettuaan poliisi havaitsi myös, että neljä heistä oli oleskellut maassa kauemmin. Ainoa laillinen epäilty joutuisi edelleen syytteeseen työskentelystä ilman työlupaa.

Kaikki viisi henkilöä pidätettiin sitten Nongpruen poliisiasemalla syytettyinä oleskelun ylittämisestä ja työskentelystä ilman työlupaa.

Poliisi ilmoitti tutkivansa epäiltyjen talosta löydetyt todisteet lisäsyytteiden nostamiseksi epäiltyjä vastaan.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.