Pattayan poliisi pysäytti laosilaiset baarin isännät ilman työlupia

Pattaya -

Pattayan poliisi teki etsinnön yökerhossa varhain tänä aamuna ja pidätti viisi baarin isäntiä, joilla oli Laosin kansalaisuus, epäiltynä työskentelystä ilman työlupaa.

Murtunut yökerho "La-on Club Pattaya" sijaitsee Pattayalla osoitteessa Soi Kho Phai 4. Noin 02 aamulla tänään, huhtikuun 30. päivänä, useat poliisit tekivät ratsian klubiin saatuaan valituksia huolestuneilta kansalaisilta siitä, että klubin ylläpitäjä palkkasi siirtotyöläisiä työskentelemään heille ilman työlupia.

Huolestuneet kansalaiset pelkäsivät, että ilman työlupia henkilökuntaa ei ehkä kouluteta kunnolla auttamaan asiakkaita.

Pubista löydettiin noin 20 thaimaalaista pubin kävijää. Poliisi määräsi tapahtumapaikan pitäjän sammuttamaan musiikin ja sytyttämään valot. Sitten he pidättivät viisi laosilaista miestä, jotka olivat pukeutuneet baariisäntäasuihin, ja käskivät heitä esittämään työluvan.

Koska he eivät kyenneet noudattamaan poliisin määräystä, kaikki viisi miestä vietiin paikalliselle poliisiasemalle tunnistamista varten. Vaikka vain yksi viidestä miehestä myönsi työskentelevänsä klubissa, Pattayan poliisi kertoi The Pattaya Newsille, että he nostavat syytteen heitä kaikkia vastaan, jos heillä ei olisi laillista lupaa työskennellä maassa.

Pattayan poliisi ei julkistanut pidätettyjen epäiltyjen nimiä.

Viranomaiset tekivät myös laittomien huumeiden varalta klubin asiakkaita eivätkä löytäneet yhtään positiivista. He sanoivat myös ryhtyvänsä oikeustoimiin klubin ylläpitäjää vastaan, koska klubi rikkoi lakisääteistä sulkemisaikaa, joka voi vaihdella keskiyöstä klo 2:een riippuen siitä, onko baari viihdealue vai ei.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Muista tilata uutiskirjeemme ja saat kaikki uutisemme sinulle yhdessä roskapostivapaassa päivittäisessä sähköpostissa. Klikkaa tästä! TAI, kirjoita sähköpostiosoitteesi alle!

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.