Rising Travel Platform Eyes houkuttelee miljoona ulkomaanmatkaa Thaimaahan

KUVA: Matichon

Kansallinen -

Nouseva matkailualusta aikoo houkutella miljoona kansainvälistä matkaa Thaimaahan vuonna 2023.

Eric Gnock Fah, Klook, johtava aasialaisen matkailualustan, joka tarjoaa yhden luukun laadukkaat matkailutoiminnot ja -palvelut, toinen perustaja ja operatiivinen johtaja, ilmoitti, että hänen yrityksensä käynnistää mainoskampanjan houkutellakseen lisää kansainvälisiä turisteja. Thaimaahan, tavoitteena vähintään miljoona matkaa.

Vuonna 2023 Klookin matkatoiminnan varaukset kasvoivat 100 % ensimmäisellä neljänneksellä. Tämä kasvu heijastaa myönteisiä merkkejä Thaimaan matkailualan elpymisestä ja osoittaa myös, että turistit ovat yhä valmiimpia käyttämään enemmän rahaa thaimaalaisen matkailun toimintaan, erityisesti sellaisiin, jotka pyörivät thaimaalaisen kulttuurin ympärillä ja tarjoavat mielekkäitä kokemuksia, Eric sanoi.

Hän paljasti myös, että Klook on yhdistänyt voimansa tärkeimpänä kumppanina Thaimaan matkailuviranomaisen (TAT) kanssa. Kumppanit pyrkivät edistämään ja edistämään Thaimaan matkailua Aasian asiakaskunnan joukossa, joka on TAT:n vahva ja kohdennettu asiakaskunta.

Yhteistyö tukee ja rohkaisee vapaata itsenäistä matkustajaa (FIT) seitsemästä maasta – Hongkongista, Singaporesta, Taiwanista, Intiasta, Indonesiasta, Filippiineiltä ja Malesiasta – vierailemaan Thaimaassa. Mr. Eric sanoi, että tämä on ensimmäinen yhteistyö, joka edistää useiden markkinoiden matkailua.

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.