Moottoripyöräilijä puhelimessa tyttöystävän kanssa kaatuu Pattayalla

Pattaya -

Tyttöystävänsä kanssa puhelimessa ajon aikana puhunut thaimaalainen moottoripyöräilijä törmäsi traagisesti pysäköityyn sedanin takaosaan tien reunassa ja kuoli.

Uhri, Mr. Chavanin Treesakorn, 30, löydettiin tieltä nro 331, joka saapui Sattahipin alueelle Pattayan Banglamungin alueella Torstai-iltana 30. maaliskuuta. Mies menehtyi vakaviin vammoihinsa huolimatta Sawang Boriboon -pelastajien yrityksistä elvyttää häntä.

Chavanin löydettiin puretun Honda Clickin ja valkoisen sedanin vierestä, jonka takaosa oli vaurioitunut. Pattaya News -tiimi kysyi todistajalta ja sedan-kuljettajalta, jonka nimeä pidettiin heidän pyynnöstään, joka huomasi uhrin ensimmäisenä ja hänelle kerrottiin, että hän käytti etuvalojaan, koska tie oli hyvin pimeä.

Todistaja näki sitten tiellä makaavan ihmisruumiin, joten hän pysäytti autonsa ja ilmoitti nopeasti poliisille ja pelastusyksiköille.

Myöhemmin onnettomuuspaikalle saapui nimeään salassa pitämään pyytänyt uhrin tyttöystävä. Hän ilmaisi surunsa ja kertoi pelastajille, että hän puhui poikaystävänsä kanssa puhelimessa, kun tämä oli matkalla kotiinsa Phlu Ta Luangin alueella.

Nainen kertoi kuulleensa kovaa ääntä ja hänen poikaystävänsä vaikeni yhtäkkiä. Hän yritti huutaa hänen nimeään, mutta uhri ei vastannut.

Lopulta todistaja otti puhelimen ja kertoi hänelle, että hänen poikaystävänsä oli törmännyt autoon ja menehtynyt.

Pelastajat kuljettivat miehen ruumiin Banglamungin sairaalaan uskonnollisia rituaaleja varten.

Oli epäselvää, kuka pysäköidyn sedanin omistaja oli tai miksi se oli pysäköity kyseiselle paikalle, ja Pattayan poliisi tutki asiaa.
-=-=-=-=-=-=-=–=-=-=-=-=-=-=-=

Onko sinulla yleinen uutisvinkki, lehdistötiedote, kysymys, kommentti jne? Emme ole kiinnostuneita SEO-ehdotuksista. Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen Tips@ThePattayanews.com

Tilaa
Tähtää Tanakornia
Paikallinen uutisten kääntäjä Pattaya Newsissa. Aim on 24-vuotias, joka asuu tällä hetkellä Bangkokissa. Hän on kiinnostunut englanninkielisestä kääntämisestä, tarinankerronnasta ja yrittäjyydestä, ja hän uskoo, että ahkera työ on välttämätön osa jokaista menestystä tässä maailmassa.